זקוקה ל-

B a b y 1 5

New member
זקוקה ל-../images/Emo101.gif

לאחר שיטוט ובדיקה מעמיקה בפורום הגעתי למסקנה שזה המקום הכי טוב לשאול את השאלה שלי.. אז ככה : אני יודעת מה הסיגנון שלי בבגדים..אבל ממש קשה לי לשלב את זה בבגדים לדוגמא : 1.אני מחפשת מכנסיים שיחמיאו לי לגוף (1.60 רזה אבל מבנה גוף רחב..) אני מדברת על מכנסיים נוזלות..לא גזרה נמוכה מדיי.. ולא במחירים מפוצצים ולא מוצאת.. 2.חולצות טיפה יותר מיוחדות מהמותגים.... 3.אפילו כל מיני צעיפים יפים שעושים את הלוק..וגם זה אין מתחת למחיר של 70+ בקיצור..אולי ההודעה יצאה קצת מבולבלת..אבל בא לי להיות יותר "מיוחדת" ושונה מכולם... אז אולי יש לכם הצעות או רעיונות או משהו אחר...? תודה , רותם

תאמצי סגנון מיוחד...

מכיוון שאף אחד לא ממש יודע מה את לובשת ומה הסביבה שלך לובשת את היחידה שיכולה לדעת מה יהיה "שונה" ו"מיוחד". אל תעשי זאת בקיצונית, תאמצי סגנון שמתאים לך, למראה שלך אבל לא ייחשב לממש חריג בסביבה. (אלא אם זה המראה שאת רוצה ליצור)

אמממ.. טוב, ננסה לעזור../images/Emo13.gif

1. בקשר למכנסיים - לפי דעתי את צריכה ללכת על הגזרה הבנונית (לא גבוהה ולא נמוכה), היום אפשר למצוא הרבה מכנסיים כאלו (אופנה שחוזרת). עוד משהו - הפתרון ההכי טוב זה ללכת לחנויות ולמדוד מכנסיים בכל מיני וריאציות (צמוד,רחב,פדלפון וכו'..) ותסתכלי ככה מה הכי מתאים לך, עם מה את הכי נראית טוב ומה שהכי חשוב
מה את הכי אוהבת
2. חולצות מיוחדות
תלכי לרחוב דיזינגוף בת"א, שמתי לב שיש שם הרבה חנויות עם כל מיני דברים מיוחדים וגם המבחר גדול..(רחוב ארוךךך
) 3.צעיפים
זה אני ממליץ לך לקנות בכל מיני שווקים או בוטיקים קטנים כאלו שהמחירים שם לא בשמיים.. במקומות האילו תמיד יש חידושים
אהה גם בחנויות של אביזרים (תכלת, אודם, סטאף, מונסטון וכו'..) תמיד אפשר למצוא צעיפים מיוחדים.. 4. תשלבי בין כל הדברים לפי טעמך האישי ותהיה מיוחדת

B a b y 1 5

New member
יום בדיזינגוף

הייתי אתמול בדיזינגוף..לא מצאתי כלום חוץ מחצאית של פוקס (היפות..ב60 שקל..מוכר?) וז'קט ג'ינס... אח"כ עברנו באודם וקניתי צעיף בצבע תכלת+כתום+ורוד ביחד..מ-ה-מ-ם ב50 שקל.. אח"כ עברנו בשוק..קניתי גולף שחור ושתי חלוצות מתוקות..עם פרח עליהן הכול ב50 שקל.. אחרי שיטוט מעמיק בת"א הגעתי למסקנה איזה סגנון הייתי רוצה להתאים לי : לא יותר מדי-המתאמצים , המאוד פריקים אופניתית-מוזרים.. אבל גם לא הרגילים-קסטרו Tnt no name ושאר מותגים..

זה לא בדיוק דיזינגוף... אבל תתחדשי!

אוף. קמתי עכשיו כשרציתי לקום מוקדם כדי לסוע לשוק הפשפשים(ליריד עליו כתבתי) אבל עכשיו כבר אין טעם... עד שאגיע זה עוד שעה לפחות, ואז כבר לא יהיה כלום. רציתי גם לעבור בדיזינגוף, בחנות של חגית טסה נו שויין...

למעלה