זקוקה לתמיכה

maholnikit

New member
זקוקה לתמיכה

הייתי אמורה לנסוע עכשיו לדנסיטי לעשות שיעור. חברה שלי היה לה שיעור נהיגה ,והיא נסעה ישר לשם. אז ביקשתי ממנה בבקשה שתסיע אותי כי אין לי איך להגיע. והיא לא הסכימה סתם כי לא בא לה שאני אהיה בשיעור שלה . אז היא אמרה לי לקחת אוטובוס לבד ולמרות שממש התעצבנתי כי היא בכל מקרה נוסעת לשם הלכתי לחכות בתחנ אוטובוס. חיכיתי יותר מעשרים דקות עד שכבר היה מאוחר מדי!! קיצר התקשרתי לשאול למה כל כך הפריע לה שאני יסע איתה כי עכשיו נדפקתי ואני לא יכולה ללכת לשיעור.. אז מה היא אומרת לי?!?!!? אממ.. זה לא כל כך נוח לי עכשיו אני אדבר איתך אחר כך.... בבקשה תגידו שאני צודקת ושהיא ממש לא בסדר!!!

maholnikit

New member
נכון מעצבן?!?!?

לא נראה לי שאני ימשיך ללכת איתה...אני ידבוק בקבוצת חברות השניה שלי שהלכתי איתן עד עכשיו. הן בחיים לא ידפקו אותי!!

Mr GK

New member
ה"חברה" הזאת שלך...

לא נשמעת חברותית כ"כ. אגב, אני לא חושב שיש טעם לשאול אותה למה היא לא הסכימה לצרף אותך לשיעור נהיגה שלה ולהסיע אותך לדנסיטי, הרי זה די ברור מאליו שאין לעניין הזה תירוץ מתקבל על הדעת. [הכי טוב שאני יכול לחשוב עליו זה "לא היה מקום באוטו" וגם זה עדיין תמוהה
]

avisu

New member
חברה?

איזה מגעילה היא מה הקטע שלה בכלל? טוב אולי היא לא כל כך מצליחה בשיעור ולא רוצה להתפדח לידך זו גם אופציה. אז אולי פשוט תדברי איתה ותשאלי אותה,כי בכל מקרה היא לא יכולה למנוע ממך וגם אסור לה מלרקוד שם או בכלל באף מקום.

שובל09

New member
אולי...

היא פשוט לא רוצה להסיע עדין מישהו באוטו, כדי שהיא לא תיהיה לחוצה?

maholnikit

New member
שטויות

היא בערך בשיעור 30... עוד מעט יש לה טסט!!!איך היא מתכננת לעבור אותו אם היא לא מסוגלת להסיע חברה שלה... חוץ מזה אפשר לחשוב.. אני הסעתי חברות בשיעור השלישי שלי.. למי אכפת מה הן חושבות. הן פשוט ישבו מאחורה דיברו אחת עם השניה... הן היו צריכות להגיע לאיפשהו אז הסעתי אותן זה הכל... זה לא כזה עניין... בכל מקרה.. זה באמת לא תירוץ!!

למעלה