זקוקה לתמיכה!!!

yi234

New member
זקוקה לתמיכה!!!

הי בנות יקרות. יום שני שעבר עברתי החזרה והיום התחילו לי כאבי מחזור. גב תחתון וכאבי רגליים. האם זהו הטיפול נגמר??? כל כך עצובה שונאת את עצמי עם הכאבים האלה ולא מסוגלת לתפקד האם מישהי נכנסה להריון עם כאבי מחזור? מה אמורים להרגיש עם יש קליטה? אוף אני כל כך מדוכאת ורק שבוע הבא אני צריכה לעשות בדיקת דם ונראה לי שאני אוותר עליה. ( עם הכאבים האלה נראה לי שהתוצאה די ברורה). וכל החוקים החדשים האלה בכלל מדכאים אותי. ממש מפחדת להכשל בטיפול בגלל החוקים של הטיפש הזה.

נועם@בת

New member
תוצאה ברורה? למה מי אמר?

ביום שימצאו סימנים ברורים שבוע אחרי החזרה- אנחנו נמכור פטנט על בדיקת הריון מוקדמת נעשה מליונים ולא נצטרך את התקציב של ביבי. האמת, ואני לא רוצה להשלות, שסימנים כאלה יכולים להיות סימנים חיוביים. זה הזמן של ההשרשה, לפעמים היא מלוה בדימום קל, ולפעמים בתחושה של גירוי שחלות. גירוי שיכול להתבטא חלילה בגרוי יתר או בסתם כאבים. בשורה האחרונה אין שום סימם שיכול להעיד על הריון או על כשלון בהריון חוץ מבדיקת בטא ביום הנכון. מחזיקה לך אצבעות
נועם

hgoz

New member
אני בהריון עם תאומים , עם כאבי

מחזור לאורך כל התקופה, הצלחתי בIVF הרביעי ובכל מחזור טיפול הרגשתי את כאבי המחזור, תמיד ייחסתי אותם לכשלון הטיפול והייתי נכנסת לדכאון. בפעם האחרונה בכל פעם שהתחילו ההתכווצויות ישבתי לנוח והתמקדתי בלהעביר אותם ובמחשבה חיובית. לא בטוח שזה מה שעזר, אבל מה שבטוח הוא שאין קשר להצלחת הטיפול. לא היה שום סימן לכך שהטיפול היה שונה מהאחרים וכל זאת זה הצליח. תחשבי חיובי! מחזיקה לך אצבעות חגית

הטבע מהתל בנו כי התחושות של הריון

דומות מאוד לתחושות של מחזור שממשמש ובא. אני לא רוצה לנטוע תקוות שווא, אבל אני כן רוצה שתהיה בך עוד קצת תקווה. הרי המוטו הוא שאת בהריון עד שלא הוכח אחרת! אל תספידי את הטיפול. אני עשיתי את אותו הדבר לפני 18 חודש, ואת התוצאה של ההספד הזה את יכולה לראות בגלריות של פורום הורים לאחר טיפולים.

אני מבינה אותך אבל צריך לחשוב חיובי

אני אחרי הזרעה ומחר זה היום ה14 שאני אבדוק ע"י בדיקה ביתית כי אין לי מושג איך ואיפה לבצע בדיקת דם בכל אופן היום מזה הייתי בטוחה שאני בהריון - מן תחושה פנימית עד ש.. הרגשתי כאבים בבטן וגם חזה

למעלה