זקוקה לתמיכה

Justy4

New member
זקוקה לתמיכה

שלום לכולן
אני חדשה בפורום, לצערי הצטרפתי אליו בעקבות כשלון נוסף של הזרעה(שניה)
אני מרגישה מרוקנת.
רק רוצה להיות במיטה ולא לצאת ממנה.
אני גננת ככה שכל היום יש סביבי ילדים קטנים ומקסימים שאני אוהבת מאוד, ושמזכירים לי בכל פעם את העובדה שאני לא מצליחה להרות.
גם אצלי וגם אצל בעלי אין שום בעיה..פשוט לא מצליחים להיכנס להריון.
רק אתן תבינו אותי..אני מרגישה כל כך לבד וכל כך עצובה...נמאס לי מהבדיקות והזריקות, ואני כל כך רוצה להיות כבר אמא..
איך אני מרימה את עצמי?

צילה מרימה ....

שלום לכולן
גם לך אבל בתקווה שתגידי שלום ולא להתראות אחרי הטיפול הבא

אני חדשה בפורום, לצערי הצטרפתי אליו בעקבות כשלון נוסף של הזרעה(שניה)
אני מרגישה מרוקנת. אני ותיקה פה ולגמרי יכולה להבין את התחושה שלך - כל בטא שלילית היא מכאיבה הראשונה כאבה לי הכי הרבה תכלס

רק רוצה להיות במיטה ולא לצאת ממנה. צודקת - אבל לא רלבנטי אלא אם כן את עובדת בעמינח
ואת לא...

אני גננת ככה שכל היום יש סביבי ילדים קטנים ומקסימים שאני אוהבת מאוד, ושמזכירים לי בכל פעם את העובדה שאני לא מצליחה להרות. לא קל . אני מורה וגם מוקפת במהממים שלי אבל לשמחתי הם מזכירים לי למה כל זה כדאי
*

גם אצלי וגם אצל בעלי אין שום בעיה..פשוט לא מצליחים להיכנס להריון. הכי מעייף "בלתי מוסברים"
רק אתן תבינו אותי.. מבינה לגמרי אני מרגישה כל כך לבד וכל כך עצובה אני ועוד מלנתלפים בנות צדיקות פה משוטטות בין השורות
...נמאס לי מהבדיקות והזריקות, למי לא ?
ואני כל כך רוצה להיות כבר אמא.. כולנו אהובה

איך אני מרימה את עצמי?
1.אומרת תודה על מה שיש לך .
2.מודה על מזלך הטוב שאת דרה במדינה עם רמת רפואה סבבה לגמרי עם שפע פתרונות ורופאים.
3.הזרעות זה לא סוף הדרך - אם לא מסתדר שם יש מצב לעבור להפריות.
אבל -
האם את בהזרעות טבעיות?
הורמונים?
בת כמה את?
איך ריריתוש שלך?
בלוטת תריס מאוזנת?
משקל סביר?
לנוח קצת ויאללה לטיפול הבא!

חיפאית29

New member
מבינה לליבך

אני ובעלי מנסים מזה כשנה וחצי להרות ללא הצלחה. גם אצלנו אין בעיה מאובחנת ספציפית. אנחנו התחלנו לא מזמן טיפול הורמנלי בזריקות..
המשפט שלך על הרצון להישאר במיטה הרגיש לי כאילו נאמר מגרוני..
אני אמנם לא גננת אבל בסביבת המגורים שלי כולם אבל כולם עם ילדים קטנים או בהריון. גם החברות... ואפילו האחות הצעירה ממני בארבע שנים. כולם שמים לי מראה ומזכירים לי שאני נפלתי בסטטיסטיקה.
גם אני החלטתי לחפש בפורום הזה תמיכה מבנות שקצת מכירות את ההרגשה.. את הנפילות החודשיות במצב הרוח..
אומרים שזה כל מסתדר בסוף ובאמת להסתכל על החלקים הטובים בחייך ובטוחה שאפשר למצוא כאלה.
אם תרצי לשתף יותר, את מוזמנת. גם בפרטי.
שיהיה יום סביר פלוס :)

mayconet

New member
מבינה מאד

&nbsp
כ"כ הרבה פעמים רציתי להתחפר במיטה ולשכוח מכל הדבר הזה ששמו: טיפולי פוריות.
ואז חשבתי על התינוק שיהיה לי, כי תמיד האמנתי שיהיה, וזה היה ממלא אותי בכח ומרץ.
אם בא לך לדבר קצת, כתבי לי בפרטי
בהצלחה רבה

ODOD11

New member
בשביל תמיכה אנחנו פה

תרגישי חופשי לזרוק פה את כל מה שבראש ובלב..
אנחנו בונות תקוות חודש שלם ומתרסקות כשזה לא הולך. כולנו.
לא תמיד קל לקבל תמיכה והבנה בחוץ, ולכן הפורום הזה הוא בית מהמם לרובנו..
אם בכל זאת יש אחות\ חברה\ כל אדם שיכול להיות אוזן קשבת, ואנחנו יודעות כמה קשה למצוא כאלה, אל תהססי לנצל אותו\אותה.
ואנחנו כאן

למעלה