זקוקה לתמיכה

זקוקה לתמיכה

היי לכם.
אני לא מרבה לכתוב פה כי אני לא ממש יודעת מה לכתוב.
אני מרגישה מועקה, כי אני מרגישה שלעולם לא אמצא זוגיות כמו שאני רוצה, ללא מיניות.
יש לי זוג חברות נהדרות, לסביות, שהזוגיות שלהן כל כך יפה וגם אני רוצה משהו כזה, ופשווט יודעת שהסיכויים שלי למצוא זוגיות כזו מדהימה בכלל, ובלי מיניות בפרט, הוא כל כך קטן, שאני מתייאשת.
אז זהו, רק רציתי לפרוק, אשמח לקצת חיבוקים וירטואליים.

מקמיקא

New member

זה יקרה, בסוף. את צריכה להיות סבלנית, עם עיניים פקוחות להזדמנויות, אבל זה יקרה.
&nbsp
קשה לראות את זה, במיוחד ברגעים של ייאוש... אבל את לא תהיי לבד אם את לא רוצה להיות לבד.

k500

Active member
מנהל
אל ייאוש!

מה לעשות, זוגיות זו הבעיה מספר אחת אצל א-מיניים מכל הסיבות האפשריות, אז קודם כל, את לא לבד במועקה, הרבה כאן נמצאים במקום הזה ומייחלים ליום שבו ימצאו זוגיות ואהבה א-מינית או קרובה מאוד למה שהם/ן רוצים.
להגיד שלעולם לא תמצאי זוגיות כמו שתרצי זה קצת מרחיק לכת, כי באמת אי אפשר לדעת מה יקרה לך בעוד שבועיים, שנה או חמש.
נכון, זה נשמע רחוק ולמי יש זמן לחכות עכשיו? רוצים זוגיות וכמה שיותר מהר.. אבל מה לעשות שאנחנו מיוחדים ומחפשים מה שאנחנו אוהבים באמת וזה לוקח זמן. הרבה זמן.
הרבה חברות וחברים בפורום ניסו במשך שנים למצוא זוגיות, חלקם (הקטן, יש לומר) הצליח וחלקם פחות. אבל, מה שחשוב זו התמדה וטווח נשימה ארוך כי זה לא קל בכלל. גם למצוא פרטנר א-מיני, גם שיהיה א-מיני בטווח שאנחנו רוצים, גם שיהיה כמונו, שתהיה התאמה זוגית ועוד פרמטרים שחשובים לכל אחד/ת מאיתנו וזה לא משנה אם מדובר כאן בהטרו, הומו, בי, טרנס או כל מה שאפשר. אצל כולם/ן זה דומה.

אין כאן פתרונות קסם לצערנו, אבל זה לא אומר שצריך להתייאש. חוץ מזה, לדעתי הסיכויים שלך למצוא זוגיות מדהימה כמו שאת רוצה הם יותר גדולים ממה שאת חושבת כי בשנים האחרונות הנושא הא-מיני מתפתח ויש יותר מקומות להכיר בהם א-מיניים כולל כאן בפורום דרך המפגשים, לוח ההיכרויות, אתרים ייעודיים ובכלל.

מחזק אותך בנפשי

אני מבין לגמרי, מאוד קשה למצוא אנשים שיכולים לקבל אותנו כמו שאנחנו, במיוחד כאלה שגם בסדר עם להיות איתנו, שלא לדבר על זה שנאהב אותם... אני, למזלי, בסדר לגלוש *לאט לאט* לדברים מיניים קצת יותר בשביל פרטנרים, במיוחד כי אני יודע כמה זה חשוב להם (בעבר הייתי מיני).
&nbsp
עצה שאני מיישם בקשרים שלי - תאמרי לבני הזוג שאת לא בנוח עם זה, ותציעי להם לפרוק עם אחרים ולא איתך. מין "קשר פתוח" כזה. כי אחרי הכל, להזיע על מישהו מזדמן למשך רבע שעה זה ממש לא אהבה, ולכן זה מוזר שרואים בזה בגידה. מקווה שזה יכול לעזור לך...
&nbsp
ובהצלחה!

mymai1986

New member
מזדהה...

מזדהה איתך.. גם אני בשלב הזה, עוד לא התייאשתי, ואני ממשיכה לחפש, אבל זה קשה כל פעם מחדש...

תאמיני שהכל אפשרי והכל מגיע לך.
ותזכרי להשלים עם המציאות...
&nbsp
או כמו שאמרו חכמים לפני:
מקווים לטוב ביותר, מוכנים לגרוע ביותר...
&nbsp
מקווה ומאחלת לך שתמצאי את הזוגיות שאת מחפשת.
אל תרימי ידיים, את עדיין צעירה!

תודה לכולם

לא הצלחתם להפיח בי יותר מדי תקווה, כי רומנטיקה זה גם ככה מסובך, ועם א מיניות עוד יותר, אבל קצת עודדתם אותי.
תודה לכם.

למעלה