זקוקה לתמיכה- cdh

תמרמא

New member
זקוקה לתמיכה- cdh

ביום שיש האחרון לקחת את ביתי לבידקה שגרתית לאלוטרסונד לאגן ונמצא כי יש לה פריקת פרק ירך בצד שמאל. מאז אני מאד עצובה. היום שמו לה את החגורות על הגוף, מי שמכיר פבליק. היא לא חזרה לעצמה וכל היום או שהיא בוכה או שהיא ישנה, ממש נדמה לי שגם היא קצת בדיכאון, אפשר להבין אותה זה נראה מאד לא נוח. וככה היא צריכה להיות 4 חודשים!! אני יודעת שזה לטובתה וסך הכול זה משהו פתיר, לי היה את זה בינקותי ואין לי שום בעיה עכשיו, אבל לטווח הקצר ומבחינת הרגשתי עכשיו אני לא יודעת איך אני הולכת להעביר את ה- 4 חודשיים האלו!!! אם יש פה אמא עם בעיה דומה אשמח לקבל לתמיכה!!!

נועצוק

New member
לא עברנו את זה אבל אני מכירה תינוקת

שגם סבלה מזה בהתחלה אבל תינוקות מסתגלים מהר והיא התרגלה ואפילו משכה את הגוף עם הידיים לזחילה, מה שחשוב לזכור - זה המני ויש לזה פתרון(תודה לאל) והכל יהיה בסדר

ILANITDA

New member
אנחנו עברנו את אותו הדבר עם שחר

היום הוא בן שנה והיה 3 חודשים עם כרית פיסוק (אנחנו העדפנו כרית על הרצועות) מגיל 3 חודשים עד חצי שנה . את האמת היה נורא לראות אותו ככה בימים הראשונים בכיתי יחד איתו כל היום - אחרי שבועיים שלושה זה הפך לשיגרה ונראה שהוא הסתגל לזה . היום הוא בן שנה וכמעט שכחנו שזה קרה.ולא נראה שזה הפריע איכשהו להתפתחות שלו (מאד הדאיג אותנו אז) . תתנחמי בזה שזה יחסית לזמן קצר - והם בגיל שהם מסתגלים מהר לכל דבר , אני כל הזמן אמרתי לעצמי שכמו שחיתול הפך עבורו למשהו טבעי כי הרגלנו אותו לזה - אז ככה גם לכרית הפיסוק הוא מתרגל - כי זה מה שהוא מכיר . העקר שהבעיה נפתרת. אם לא מטפלים בזה בזמן בגיל יותר מבוגר זה כבר הרבה יותר מסובך .

dafgol

New member
../images/Emo24.gif

עברנו את הבדיקה לפני שבוע עם רז ומחכים לתשובות (היום !). לא יודעת מה להגיד לך , אני חושבת שכמו שאמרת זה לטובתה. זה ישמע לא טוב ואפילו נורא.... אבל זה רק 4 חודשים מכל החיים, היא ואתם תתרגלו והכל יסתדר הכי טוב בעולם
אל תשכחי שהיא מרגישה , את מקרינה לה את העצב שלך , תני לה תחושת ביטחון שהכל בסדר וזה רק משהו בדרך....תהיי שלמה עם זה והיא תרגיש אותך. שולחת לכן
גדול

למעלה