זקוקה לתמיכה ועצה נבונה כשגבר בוגד

mkoton

New member
זקוקה לתמיכה ועצה נבונה כשגבר בוגד

אני גרושה עם 3 ילדים. מזה חצי שנה גר איתי חבר לחיים והיה נורא כיף ביחד. לאחרונה התחלתי לחשוד בו, והתברר לי שהוא מנסה לקבוע פגישה דרך אתר היכרויות באינטרנט עם אישה אחרת. הוא שלח לה 5 הודעות רצופות מפציר בה להפגש איתו. האם זו בגידה ? האם יש מקום לסלוח ? האם כדאי לשכוח אותו ? עלי לציין שהוא כל הזמן נהנה "להתחיל" עם נשים אחרות. הוא נראה 10, ונורא שרמנטי וקל שיחה, כאילו זקוק כל הזמן לליטוף האגו שלו. הוא טוען שהוא אוהב אותי ורק אותי, השאלה אם בכלל כדאי להשקיע בקשר מכאיב כזה. מה דעתכם ??

תמיכה כן עיצה כנראה שלא

מה את מרגישה? את יכולה לחיות עם גבר שזקוק תמידית לנשים אחרות כדי ללטף את האגו שלו? או שהקשר מכאיב לך ככה? הבחירה היא לגמרי שלך! אוהב רק אותי אבל כל הזמן "מתחיל" (רק מתחיל או גם ממשיך?) עם אחרות זוהי פוזציה שאת צריכה להחליט אם את מוכנה לחיות איתה עבור ה"אהבה" שלו.

האלי

New member
עצה, בערבון מוגבל...

הבטחות ואהבה לא עולים כסף. לדעתי מי שזקוק כל הזמן לליטוף של האגו יש לו אישיות, איך לומר, קצת ילדותית. ילד |הגדש| צריך שאמא כל הזמן תהיה שם איתו. ויש הקבלה גדולה בין שני דפוסי ההתנהגות האלו. אז אם את רוצה להיות אמא שלו, ולראות איך הילד שלך פורש כנפיים כל הזמן ויוצא לחופשי (אולי הוא יחזור לקן, ואולי לא...) בבקשה. לדעתי זה מה שאת רואה, שלך, האלי.

opopopop

New member
האם זה בגידה, את שואלת,

בודאות כן!!! אני לא אשאל אותך כמו כולם. מה את מרגישה? האם תסכימי לחיות עם הסיטואציה הזו?, האגו שלו, ילדותי.... למה לך להכנס לזה? ואם את נכנסת לזה. תשימי דברים על השולחן. או לשיטתי, תכניסי לו באבי אביו, באחותו, במנעמים...תראי לו בצורה חד משמעית שבזה הוא עבר את הגבול. גם ילדותי אפשר לחנך. אמרו לי להציב גבולות לילדים. תציבי גבולות ברורים ! נחמד הקטע הזה עם ההדגשה.. פעם מודגש ופעם לא. דניאל

אופה3

New member
תמיכה וגם עצה

טוב אומרים שכל אישה יש לה את הרגשות שלך אם התחלת לחשוד בו, ומסתבר שהוא באמת הכיר מישהי דרך האינטרנט, אז מה את עושה איתו עדיין בכלל תעיפי אותו לאלף עזאזל, מה את צריכה עוד ילד שכל הזמן את צריכה לדאוג ולחשוב עם הוא עוד פעם בוגד בך, אז מה אם הוא כל הזמן צריך ליטוף לאגו שלו, איזה טעם יהיה לך בקשר מכאיב כזה, אין לך מה להשקיע בגבר כזה ובוודאי לא בקשר שיכאיב לך. תחשבי טוב ותזכרי פעם בוגד תמיד בוגד.

סייפן

New member
מפציר בה להפגש איתו

מהי תכלית הפגישה?לשם מה? מדוע הוא לא מסתפק בהחלפת מידע באינטרנט ועוד המון שאלות (אם היא גדולה ממנו בעשרים שנה זה כן יהיה בסדר מצדך, ומצדו היא כבר לא תעניין אותו?!). לדעתי עליך לבחון את מערכת היחסים ביניכם ולהחליט אם יש להם עתיד. שלא יווצר מצב שתשמשי עבורו תחנת-מעבר עד שימצא משהו אחר. בהצלחה סייפן

למעלה