זקוקה לשמוע

זקוקה לשמוע

בנות!!!! זקוקה לשמוע את דעתכן המכובדה. ימים מוזרים עוברים עליי ואני זקוקה לייעוץ ד ח ו ף! אז ככה, יש לי שתי דילמות מעצבנות ומרגיזות (נתחיל באחת..): 1. נרשמתי לאיזה קורס שארכו כ-4 חודשים. לפני חודש וחצי בערך. בינתיים לא אזכיר את שם-המקום מפאת כבוד החברה, אבל אם הם ירגיזו אותי עוד, אני לא רק אזכיר את שמם, אני גם אצעק אותו בקול גדול. נשארו לי עוד חודשיים בערך. אני והחבר החו"לי שלי (רומניה רומניה...) מתכננים שאני אסע לשם, נגור ביחד איזה חודש חודש וחצי, נתחתן, ונגיע לארץ. (הוא לא יכול להגיע לכאן עכשיו. חשוב שתדעו). לי הנסיעה הזאת מאוד מתאימה דווקא עכשיו, מכיון שעדיין לא מצאתי עבודה (אני מובטלת חודשיים) אני מתגעגעת קשות, וממש בא לי לטייל.לסוע. אבל מכיון שאני משלמת לקורס הזה 5000 ש"ח, אני תקועה. אני מעוניינת להמשיך בלימודים, רק שדיברתי עם האחראית שם, וביקשתי שתבוא לקראתי כי אני רוצה להקפיא את השתתפותי כרגע וכשאחזור מחו"ל, אמשיך עם קבוצה אחרת, מאיפה שהפסקתי. מה אתן חושבות היתה תשובתה? "אי אפשר". נו. "אי אפשר". את הבוחטה שלהם כמובן הם כבר קיבלו ממני, ככה שהם רגועים. אבל שתלמיד מבקש שיבואו לקראתו, אז התשובה היא "אי אפשר", והיא עוד תקעה לי טיעון כזה דבילי, שכמעט צחקתי לה בפרצוף (משהו על שיבוץ זוגי ואי זוגי בכיתות, שיהרס לה בגלל שאני פורשת וחוזרת). נו. לך תסמוך על אנשים ועוד תשלם 5000 ש"ח.מראש. מה לעשות???! זקוקה לעצתכן דחוף!! מה אתן הייתן עושות במקומי???? אני לא מסכימה שמהלכי חיי, יקבעו ע"י אטומת לב ומוטיבציה אחת, ובגלל מספרים זוגיים ואי זוגיים... גליה!

adsn33

New member
גליה, גם אני במצב דומה...

קשה לי מאוד לייעץ. אבל רק רציתי לספר לך שאני באמצע לימודים עכשיו (4 שנים), וגם אני הייתי קצת בדילמה. אני מתכננים לעזוב בסיום לימודיי (בעלי בארץ כרגע) והגענו למסקנה חד משמעית, שאני מוכרחה לסיים את הלימודים ורק אז נוכל להתחיל לממש את רצונותינו. זאת מכיוון שהרבה השקעה, הן נפשית והן כלכלית, כרוכה בלימודים. שוב, קשה לי לייעץ לך, כי הרבה גורמים תלויים בדבר: בייחוד כשהוא לא יכול להגיע לכאן וזה בטח קשה לך מאוד.

GalGula

New member
היי סינדרלה וברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

טוב, אז דעתי האישית ולחלוטין בלתי מחייבת, היא שאת חייבת לסיים את הקורס הזה! אל תחשבי על לעזוב! מה זה חודשיים??? זה ממש כלום! אין לך מושג כמה זמן אנשים כאן חיכו, ועדין מחכים, לממש את אהבתם - רק בכדי לסיים לימודים. חודשיים המתנה זה באמת כלום. תתגעגעו קצת, ואז כשתיפגשו - את תהיי אחרי הלימודים האלה, יהיה לך משהו ביד, והפגישה תהיה יותר מרגשת... בקיצור - לפעמים אין ברירה, ומהלכי חיינו נקבעים חלקית ע"י התחייבויות קודמות שלנו, ע"י שיקולים כמו ילדים שיש לנו (גם אז לא תמיד אפשר לעשות כל מה שרוצים), ע"י המציאות הכלכלית שלנו ועוד. אל תסתכלי על זה כאילו הבעיה כאן היא איזו "אטומת לב אחת". היא ממש לא הבעיה שלך, יקירתי. את עוד תיתקלי בהרבה אטימות לב, ובהרבה תיסכולים (אפילו יותר מתסכלים ממספרים אי-זוגיים). אז כרגע תזרמי עם המציאות ותסיימי את החודשיים האלה בשלום. שום דבר לא יברח בגלל חודשיים... בהצלחה

למעלה