זקוקה לרעיונות

מוּסקט

New member
זקוקה לרעיונות

לבת מצווה... לילדה שקטה ומקסימה שאוהבת לצייר, לכתוב, לעצב אופנה... ושיש לה סבתא מטפלת באמנות שאקלית שבטח כבר ציידה אותה בכל מה שאפשר. הצילו!!

arivederci

New member
אולי דיסקמן?

כדי שתוכל לשמוע את המוזיקה שהיא אוהבת בזמן שהיא עוסקת בפעילויות האהובות עליה

Islington

New member
דיסקמן? אף אחד לא משתמש היום

בדיסקמן, כולם עברו לMp3 פליירים או iPod לעשירים.

De-Panther

New member
מה פתאום!! יש כאלה שיותר מעדיפים...

דיסקמן מאשר MP3 פלייר כמובן אני מסכים עם זה שMP3 פלייר זה יותר שווה
אבל כאלה שיש להם דיסקים מקוריים שאי אפשר להעביר את השירים מהם לMP3 יעדיפו דיסקמן
(מאשר להתעסק עם להוריד דברים מהאינטרנט) חוצמזה היום כמעט לכולם כבר יש דיסקמן או MP3 אפילו לי... ככה שאני מניח שיש לילדה כבר דיסקמן

אטיוד5

Active member
רעיונות ל-מה?

למתנה? לפעילות? לעתיד ורוד? קני לה בשותף עם עוד כמה משפחות חוגגים מערכת סטריו זעירה לחדר שלה. קניתי כזאת לבת המצווה הפרטית שלי והיא מאוד מבסוטה. יש מלא מערכות טובות מאוד בפחות מ-1000 שקלים - תמצאי ב-ZAP.

De-Panther

New member
../images/Emo45.gifלרוב עושים כזה דבר במצוות וכאלה

אבל אם כבר זה כמה וכמה משפחות אז כבר אפשר ללכת על משהו איכותי ולא קטן במיוחד לקרוב שלי שכבר גמר צבא קנו משהו איכותי ועד עכשיו זה נשמר ויש לזה איכויות קול שוות ביותר ולחציאח שלי קנו מינימערכת שהייתרון שלה הוא שהיא נישאת אבל אי אפשר לחבר אליה מיקרופון וחסרים עוד כלמיני שטויות אם משקיעים וזה כמה משפחות אז אפשר להשקיע במשהו שווה במידה ואין לה מערכת כמובן... ואני עדיין בראש של הכסף
הילדה יכולה אחרכך לקנות לה מה שהיא רוצה(לקנות בעצמה מערכת... מחשב חדש... וכו' וכו'... דברים שלא תצליחו לארגן בינכם משפחות שלמות)

dana2909

New member
רעיונות

מנוי למגזין על אמנות (אני מכירה את נישה אבל זה לעיצוב בית) המתנה הכי שימושית שקיבלתי לבת מצווה היה רדיו טייפ דבל קסט(מה שמקביל היום למערכת מתקדמת) יש ספר מדהים שראיתי על אמנות בתרבות המערבית, ספר מסיבי וכבד (משקלית), אבל אני נהניתי ממנו. ותמיד יש להביא כסף, שזה הכי פשוט.. אבל מה שלא יהיה, אל תקני לה את ספר השיאים של גינס, אני לא יודעת אם היום עוד עושים את זה, אבל זה ישר יוחלף.

אטיוד5

Active member
למה??

דווקא אומרים שהשיאים של בנות הם יותר מאלו של בנים. לא ככה?

De-Panther

New member
בינינו זה "מעניין" רק כשממש משעמם..

בבית הספר ואתה איכשהו מוצא את עצמך בסיפריה מרוב שיעמום (לרוב זה קורה בימים חמים בעקבות המזגן בסיפריה)

גנגי

New member
פחחח, שטויות!

הבנות שלי מתות על הספר הזה. היה להיט בבית.

למעלה