זקוקה לרעיונות

זקוקה לרעיונות

שלום לפורום המדהים יש לי אורחים לסעודת פורים בסביבות ה20 איש הוחלט לעשות על האש בגינה
אני צריכה כמה שיותר רעיונות לסלטים טריים מבושלים ורעיונות לתוספת חוץ מציפס ורעיון למנה אחרונה.
דחוףףףףףףףףף תודה חג שמח

The Aecerola

New member
סלטים- את יכולה להכין לפני כן...

מטבוחה, חצילים מטוגנים עם עגבניה, בחומץ, חצילים שרופים עם מיונז, כרוב אדום במיונז הולך בעל האש, כרוב לבן במיונז עם שמיר קצוץ ותירס, פלפלים שרופים, את יכולה גם סתם חמוצים בלימון (גזר, קולורבי, שומר)..... וכמובן סלט ירקות גדול. האמת שלא צריך הרבה סלטים, רק מה שהולך... תני כיוון לאיזה סלטים את מתכוונת ונוכל לעזור, בכייף.

יוכי68

New member
הנה לך כמה רעיונות.......

מלפפונים עם בצל ושמיר עגבניות שרי עם פטריות טריות ושום קצוץ גמבה, תירס, מלפפון חמוץ ושמיר עם או בלי מיונז גזר חתוך לגפרורים עם שום וסלרי פפריקה לימון ומלח, כמון ופלפל שחור טחינה אבוקדו עם בצל ירוק ותבלינים חמוצים למיניהם כרוב קצוץ עם מיונז או בלי בתוספת גזר ושמיר סלט עגבניות מבושל = מטבוחה חצילים מטוגנים חציל קלוי בתוספת מיונז או טחינה פלפלים מטוגנים סלט ירקות טרי עם בצל תהנו לכם

חנהפ

Active member
לברביקיו אני מכינה:

סלט ירוקים סלט כרוב עם גזר או סלט כרוב עם אפונה עירית ופצוחים סלט עגבניות שרי סלטים מריחים כמו: חומוס, חצילים על האש, טחינה חמוצים שונים זיתים מגש של ירקות אפויים בסויה, שמן זית, מעט בלסמי, רוזמרין ומלח גס. מגש צ'יפס מגש תפו"א קטנטנים אפויים בקליפתם בשמן זית מלח גס ורוזמרין קינוחים: שיפודי פירות במרינדת אלכוהול דבש והל שיפודי מרשמלו סלט פירות טריים ועוגות חתוכות במנג'טים, לא עתירות קרם

היי בקרוב ממש,

דרך אגב..? מה מקור הניק?.. מה בקרוב ממש?? סתם סיקרן אותי..
המומחיות ענו לך ונתנו לך הצעות ממש טעימות... יש כאלה גם עושים קציצות על האש... חוצמיזה אין לי הרבה מה להוסיף... העיקר שתהנו פורים שמח

הניק בקרוב ממש

אני מצפה לישועה שתגיע בע"זה בקרוב ממש פורים שמח לכל עם ישראל. אמן

רותי410

New member
אמן. מאחלת לך שתגיע הישועה בקרוב ממש

ולכל עם ישראל. בשורות טובות.

למעלה