זקוקה לרעיונות

ימימה

New member
זקוקה לרעיונות

הספירה לאחור ליום הולדת 6 של אביגיל התחילה (לפני 11 חודשים). מכיוון שאין לי סבלנות למפגשי אוכל וברברת, החלטנו השנה לעשות פיקניק בים למשפחות שלנו. אלא שאני רוצה משהו מעבר לסתם אוכל וברברת שעברו מהדשא שליד הבית אל הים(+היתרון הברור של הים), ואני מחפשת רעיונות לפעילויות לילדים הרבים במשפחותינו. מדובר בכעשרה ילדים בין הגילאים 4-11 וחשבתי על פעילויות "פתוחות" - לאו דוקא הפעלות ממש, אם כי כל רעיון יתקבל בברכה. לדוגמא, מצאתי ערכה לבניית ארמונות של ממש בחול (עם תבניות לטירות וגשרים ומדרגות), ואני מתכוונת להציע להם לבנות ארמונות, ואולי נקנה עפיפונים פשוטים. יש עוד רעיונות?

חני ב

New member
רעיונצ´יק

אצלנו בחט"צ היתה פעילות נחמדה של הורים וילדים בבניית טיסנים. רעיון העפיפונים נחמד אך אם את נופלת על יום ללא רוח, הילדים מאד יתאכזבו.

מעמול

New member
משחקי כדור ?

אפשר לשחק "מחניים", יש מחשק שאינני זוכרת את שמו ואת כללי המשחק אבל זה כמעין תופסת וזורקים את הכדור למעלה עם שם הילד והוא אמור להספיק לתפוס וקוראים גם "עמודו". מצלצל מוכר או שעשיתי מישמש מכמה משחקים?

חוה 1

New member
הי חני בדיוק ספרו לי אתמול

בחט"צ , כמה שבניית הטיסנים לא היתה מוצלחת. הטיסנים היו יקרים מאד 14 שקל. כל הזמן נשברו וממש לא עפו. בקיצור לא הצלחה גדולה.

לאה_מ

New member
בנית ארמונות זה רעיון מדליק!

אפשר לבנות ביחד עיר שלמה - זה נורא כיף. ועפיפונים - למה לקנות אם אפשר לבנות לבד, וזו גם פעילות נחמדה ויצירתית, וגם כולם יוצאים עם משהו שהם הכינו בעצמם (בהנחה שאף אחד לא יקח את טירת החול שלו הביתה).

נעה גל

New member
ערכה פשוטה לבניית עפיפון עולה 20ש"ח

מה שעלול להיות הוצאה גדולה אם יש מעל ל-6 ילדים. זו באמת פעילות מדהימה. אורן בנתה עפיפון אחד ומאז אנחנו יוצאים די הרבה כדי להעיף אותו. חוץ מזה, הים עצמו מספק לילדים שפע של פעילויות ולא נראה שתצטרכו ממש להעסיק אותם. איפה מצאת ערכה לבניית ארמונות מחול?

לאה_מ

New member
לא התכוונתי להרכיב מערכות,

אלא לבנות לבד. מצורף קישור לדוגמא.

ימימה

New member
ב"צעצועים בחצי חינם" בחוצות המפרץ

זה רשת שיש לה סניפים בכל הארץ (וכתבו עליה בפורום השכן "להיות הורים")

חוה 1

New member
אני קהיתי ערכות לבניית עפיפונים

ב 10 ש"ח בחברה שנקראת יפנייר. העפיפונים היו מקסימים ועפו נהדר.

Shellylove

New member
ועוד רעיונות

1. לשחק משיכת חבל (נגד המבוגרים? בנים נגד בנות?) - כי סבבה ליפול על החול (מה שתמיד קורה בסוף). 2. לכתוב בחול או עם צדפים ברכות לאביגיל 3. שתי קבוצות: כל אחת צריכה "לקבור" מבוגר בחול - משחק על זמן

למעלה