זקוקה לרעיונות על שירים בנושא ילדים

love joy

New member
זקוקה לרעיונות על שירים בנושא ילדים

החלטנו להכין למסיבה להולדת ליהיא, דיסק עם שירים שקשורים לילדים כדי שנשמיע את זה במסיבה. אשמח לקבל שמות של שירים, וכל המוסיף הרי זה משובח. אנא כיתבו שם שיר + שם הזמר המבצע. תודה מראש LOVE JOY

קחי את הדיסק

100 שירים ראשונים , שם יש את השירים הישנים והטובים , אני באופן אישי אוהבת את השירים של "בא לי מסיבה לי " של אורנה ומשה דץ ליום הולדת.

love joy

New member
הכוונה שירים בנושא ילדים ולא...

שירי ילדים. אנחנו מחפשים שירים למבוגרים שמדברים על נושא ילדים כגון: ילדים זה שמחה, גלי, מאיה, אורי וכו´. כנל גם בלועזי.

בבקשה, כמה שירים

תינוקי - רמי קליינשטיין שיר לשירה - קורין אלאל דניאל - יהודית רביץ נגה - חנן יובל בן - מתי כספי גיא - משה בקר עטוף ברחמים - ריטה מאיה - שלום חנוך מראה של ילד (תישן ילד תישן) - אורנה ןמשה דץ אהבה של אמא - זהבה בן ילדה קטנה - ג´וזי כץ אבא סיפור - מיקי גבריאלוב מה לך ילדה - ילדותי השניה - מתי כספי שמור על העולם - דוד ד´אור אמא שלי - אריק איינשטיין

ועוד שיר מקסים מקסים מקסים

שאם היתה לי ילדה (בת) הייתי שרה לה אותו כל היום: ילדה - אלון אולארצ´יק יש לי ילדה אחת בלב יש לי ילדה בלב אותה אני אוהב יש לי ילדה אחת אתה יודע היא הילדה שלי וגם אני שלה, אתה יודע כל יום אני שולח אותה לבית-ספר היא מחייכת לי וגם צוחקת לי ולפעמים היא בוכה אז אני עוזר לה כי היא הילדה שלי וגם אני שלה, אתה יודע ואם אתה אותה מכיר אתה רואה אותה - אתה רוצה לשיר יש לי ילדה קטנה אחת והיא חוזרת עוד מעט מבית-הספר בריצה את זרועותי לא מחמיצה (ואחר-כך היא תספר מה שהיה - פחות או יותר) ילדה אחת - אתה יודע

למעלה