החלטנו להכין למסיבה להולדת ליהיא, דיסק עם שירים שקשורים לילדים כדי שנשמיע את זה במסיבה. אשמח לקבל שמות של שירים, וכל המוסיף הרי זה משובח. אנא כיתבו שם שיר + שם הזמר המבצע. תודה מראש LOVE JOY
תינוקי - רמי קליינשטיין שיר לשירה - קורין אלאל דניאל - יהודית רביץ נגה - חנן יובל בן - מתי כספי גיא - משה בקר עטוף ברחמים - ריטה מאיה - שלום חנוך מראה של ילד (תישן ילד תישן) - אורנה ןמשה דץ אהבה של אמא - זהבה בן ילדה קטנה - ג´וזי כץ אבא סיפור - מיקי גבריאלוב מה לך ילדה - ילדותי השניה - מתי כספי שמור על העולם - דוד ד´אור אמא שלי - אריק איינשטיין
שאם היתה לי ילדה (בת) הייתי שרה לה אותו כל היום: ילדה - אלון אולארצ´יק יש לי ילדה אחת בלב יש לי ילדה בלב אותה אני אוהב יש לי ילדה אחת אתה יודע היא הילדה שלי וגם אני שלה, אתה יודע כל יום אני שולח אותה לבית-ספר היא מחייכת לי וגם צוחקת לי ולפעמים היא בוכה אז אני עוזר לה כי היא הילדה שלי וגם אני שלה, אתה יודע ואם אתה אותה מכיר אתה רואה אותה - אתה רוצה לשיר יש לי ילדה קטנה אחת והיא חוזרת עוד מעט מבית-הספר בריצה את זרועותי לא מחמיצה (ואחר-כך היא תספר מה שהיה - פחות או יותר) ילדה אחת - אתה יודע