זקוקה לפתרון

תמרים1

New member
זקוקה לפתרון

ביקשתי בפורום מכונת כביסה, והציעו לי מכונת כביסה בחדרה. דוד שלי מוכן לעשות את ההסעה, אבל צריך מישהו להוריד את המכונה מקומה א' ולהכניס לרכב, איך מוצאים אחד כזה (אולי שניים?) בחדרה?

תמרים1

New member
עד כמה שידוע לי - לא

מדובר על קומה אחת להוריד את המכונה, לא יודעת כמה גרמי מדרגות זה. יש לך רעיון?

שי ז.

New member
למצוא עובד זר ולתת לו 50 ש"ח

מכונת כביסה זה דבר די כבד.

במקרים כאלה אני בדרך כלל עושה

מה ששי ז. מציע כאן ושי מנסיון גם תמורה 20 ש"ח הם עוזרים, למזלי הגדול ליד המחסן (שפרצו וכבר לא יכול לשמש אותנו יותר) בגבעת זאב יש מועדון נוער של בני עקיבא והם כבר מיומנים רואים את המכונית שלי ורצים אלי לעזור . אבל במקומות אחרים בהחלט תמורת סכום קטן ניתן להשיג עזרה פיזית. תמרים אני מציעה לבדוק תקינות של המכונה לפני שמארגנים הובלה והעמסה. פנינה

בעקבות ההודעה של תמרים החלטתי

לשתף אתכם (לא התכוונתי אבל) חזרתי כעת מביתה של משפחה ששני ההורים המפרנסים עובדים במועצה=אין משכורת כבר חודשים והכרטיסים שלהם כולם נחסמו והם הפכו מוגבלים בבנק מה שאומר אין כסף אין אוכל ואין כלום שלושה שבועות לפני תחילת שנת הלימודים ויש 4 ילדים במערכת החינוך. אז לא רוצה לספר לכם יותר מזה לא רוצה להכאיב לכם יותר מדי אבל בחייכם מה?????????????????????? 14 ש"ח בבנק? תוסיפי לזה 3 אפסים וזה סכום יתרת החובה שלי. מה קרה לך? למה מענין מישהו מה מצב החשבון של משהו אחר? מה תהיה ההודעה הבאה רציתי לקנות 2 גבינות והכסף הספיק לאחת? באמת פנינה

תמרים1

New member
פנינה בחייך ../images/Emo13.gif

נכנסתי לבנק דרך המחשב, וזה מה שראיתי וסתם רציתי לשתף אתכם. לא סיפרתי לך על הצרות שלי, ועל זה שהולכים לנתק לנו את המים, כי אין לנו איך לשלם,ועל החובות שלנו. סתם לשתף אתכם, ועוברים הלאה, זה הכל. אגב, אנחנו מלפני שבועיים מוגבלים חמורים, הווה אומר !!!מוגבלים לשנתיים!!!|סהדגש|

תמרים1

New member
פנינה אני מבקשת

כתבתי את ההודעה כי אולי לך מציק שיש XX,XXX מינוס בבנק, לי יש רק 14 שקלים בבנק ואין אישור למינוס. אל תתייחסי לכל הודעה שלי, ותעשי מזה ענין, לא קיללתי ולא עברתי על חוקי הפורום, יכולת לעבור על ההודעה ולא להתייחס, עכשיו עשית מזה עניין.

123861877

New member
תמרים היקרה.

קודם כל לשאלתך: בשביל קומה אחת אין בעייה לארגן אנשים ( אפילו שכנים) ולבקש מהם שיעזרו לך לרגע( זה גם לא מישקל נורא אם יודעים איך להרים. וכך גם תוכלי לחסוך כסף. מה שמפריע לי ( חוץ מהגלישה של כולם פה לדבר על המיסכנות הכלכלית שלהם ( שלכולם יש אבל לא מדברים על זה..., היא העובדה שמנהלת הפורום מגיבה בצורה כזו לא אמפתית להישתפכות אינטימית של חברה. לדעתי היא יכולה לומר את הדברים בצורה נחמדה יותר או לא לומר ביכלל . במקום לעזור או לפחות להביע אהדה היא החליטה לתקוף וזה לא ראוי למנהלת. ובטח שלא בפורום רגיש כזה. לדעתי האישית יש מקום להתנצלות. יום טוב. ובהצלחה תמרים.

שי ז.

New member
אתה ממש לא צודק

הנקודה היא שאת כולנו הבנק עוצר בשלב כלשהו ולתמרים יש מזל שהבנק עוצר אותה על 0 ולא על מינוס היסטרי שאי אפשר לצאת ממנו בגלל הריביות.

wolf18

New member
אמרו לי לא להתערב אבל אני חייב

אז הסכמנו שכולנו עניים מרודים אבל בכל זאת נגועים בחיידק של עזרה לזולת. אני חושב שהחריג יהיה שמישהו פה יודיע שיש לו המון כסף והוא רוצה לתת אותו. כל עוד זה רק השגרתי של המינוס, חובות, ניתוקים הגבלות של כולנו אז זה לא ממש תורם לעניין. כל אחד מאיתנו יכול בקלות למצוא את עצמו בצד השני של הפורום הזה וחלקנו אני בטוח לא תמיד בטוחים באיזה צד של הפורום הזה הם נמצאים. זה היופי של הפורום כי זה ממש לא משנה. כל ישראל ערבים זה לזה. אחד לשני ולהיפך ולא רק באופן חד כיווני. כל אחד פה שירגיש לשניה שהוא נזקק ברמה זו או אחרת אני בטוח שלא יתבייש ויגיד ומייד יחנקו אותו בנתינה. אז כולם להירגע ותמרים, לבדוק את המכונה שהיא תקינה, למצוא עוד בחור אחד חוץ ממני ולהודיע לי דרך JOLE מתי באים לסחוב. הלאה.....נושא הבא.

ברוך הבא יקירי../images/Emo24.gif נאה דרשת

וכמו שאמרתי לפני שמתחילים לסחוב כדאי לבדוק תקינות המכונה. פנינה

למעלה