זקוקה לעצתכן.

זקוקה לעצתכן.

יש לי "ויכוחון" קטן עם בעלי בנושא ההנקה. ליה בת 10 חודשים, ובעלי חושב שהגיע הזמן לגמול אותה, בטענה שהיא כבר גדולה וקיבלה את מה שהיתה זקוקה לו מכל הבחינות. יצאו לה שתי שיניים, ולדעתו זה קצת "פרימיטיבי" להמשיך להניק בשלב הזה. מה גם שהוא חושב שבגילה "המופלג" היא צריכה להשתחרר מהתלות הזו והסיבה הכי חשובה לפי דבריו, הוא פוחד שהחלב שלי לא מספיק לה ולא מספיק מזין. דיברתי, הסברתי לו שהרכב החלב משתנה בהתאם לצרכי התינוק ואין דבר כזה שהוא לא מזין. מבחינתי אני רוצה להמשיך לפחות עד גיל שנה ואולי קצת יותר. בספטמבר הקרוב היא אמורה להיכנס למשפחתון ואני פוחדת ממחלות ולכן חושבת שכדאי למשוך עוד קצת. הוא לא חושב כמוני. מהי דעתכן בנושא???

חניתס

New member
להמשיך, לא לוותר

בס"ד הגעת עד לשלב הזה ואת רוצה להפסיק חבל!!!! הכי בריא ורצוי להמשיך עם ההנקה אני עובדת במשרה מלאה ובכל זאת מניקה מלא את ביתי ואוטוטו היא בת שנה שלא לדבר על אחותי שהניקה את הבת שלה עד גיל.......... 4 וחצי שניםםםםםםםם כן כן שנים לא חודשים ואין בזה ענין פרימיטיבי ההיפך לכל הדעות זה בריא רצוי ותורם לקשר עם האמא לביטחון העצמי שמוקרן לילדה ועוד הרבה סיבות טובות

1טלטלים

New member
ומה בדבר...

יש בעלים שמשתכנעים מאוד מהר כאשר : * נסי לעשות חיפוש (יחד איתו) באתרים הנבחרים כמו: -- אתר ארגון הבריאות העולמי(WHO) -- UNICEF -- אתר של התאחדות של רופאי הילדים בארה"ב(AAP) ותקראו יחד מה הן המלצות הארחונות:הנקה מלאה עד גיל חצי שנה ,והנקה בשילוב אוכל מוצק /תוספות עד לגיל שנתיים ,אגב גם משרד הבריאות שלנו תומך בהמלצות הללו. נסו לבדוק כמה חסכתם למשק הבית בכך שלא נזקקתם לתמ"ל ועוד מוצרים נלווים כמו בקבוקים,דייסות למיניהם,חופשות מחלה... בעולם המטורף כמו שלנו עם כל הלחצים,טירופים וכו' הנקה לעתים (בכלל גידול ילדים ) זה אי בודד שנשאר בו קצת מהגיון הפשוט,אהבה ללא תנאים,חום,נחמה ... וכמובן,איך שכחתי ,תקראו גם פה...לפי מאמר זה חלב רק נהיה יותר טוב עם השנים(כמו יין טוב!!!)... שכנעתי?! אמא של טל

אמאגלית

New member
את צודקת

את יודעת היטב שכשאת מניקה את מעניקה לליה את הטוב ביותר מכל הבחינות, מעבר לתזונה. ... נסי לבדוק אולי משהו אחר לו. אולי הוא רוצה את השד חזרה לעצמו????

למעלה