זקוקה לעצתכם

עלמה 26

New member
זקוקה לעצתכם

כבר למעלה מ9 חודשים אני מרגישה שמשהו אצלי לא בסדר מבחינה בריאותית. אוסיף ואומר שעברתי בדיקות דם כלליות שהראו שאין לי זיהום חיידקי וכן שלא חסרים לי אילו ויטמינים או מינרלים בדם - רופאי המשפחה שביקרתי אצלם הוסיפו שמבחינת התוצאות - אני בריאה.אך יש לי תחושה כללית לא טובה ואפרט: 1. אני מרגישה שכל כמה שבועות -אני חשה בצידי הלסט/הצוואר כאבים ו/ או רגישות-כמדומני ששם ממוקמות בלוטות הלימפה שבצוואר.הרופא המשפחה האחרון שהייתי אצלנו היה הראשון! ששם לב לרגישותן, אחרי שהתלוננתי על כך לרופא הקודם במשך התקופה. 2.כאבי גרון שבאים והולכים - עשיתי משטח גרון - אין זיהום או דלקת חיידקית. 3. אני חשה פעמים כאבים בבטן - ביחוד העליונה, ולא פעם אני חשה בצרבת. כמו כן יש לי רגישות למאכלים או לפירות מסוימים - ביחוד כאלה שהם חריפיים או חומצתיים - רק בחודש/חודשיים האחרונים. 4.מר לי בפה לעתים תחופות ולפעמים אני מבחינה בלשון לבנה. 5. אני זוכרת בשני מיקרים שהעיניים מאוד כאבו לי, ותחושה של עירפול בעין - כאילו לפתע משהו מפריע לי בראייה. 6.אני זוכרת שבתקופה הזו היתה לי פעם אחת פריחה - בשבוע הראשון לתחושה המוזרה הזו שמשהו תקף אותי, אבל זה לא קרה שוב. 7. כמו כן, אני זוכרת שהופיעו לי כיבים בפה ופצע בשפתיים - ולפני שהופיע חשתי עיקצוץ. נשאר יומיים ונעלם. יש לאמר שהדבר החל יומיים אחרי ששכבתי עם בחור ללא קונדום. יש לאמר שעשיתי בדיקות לגילוי HIV - והתוצאות היו שליליות. אני חוששת שאולי נדבקתי במחלת מין כלשהי - נגיפית. אולי הרפס. העניין הוא שקשה לגלות זאת, כי אין לי סימנים שמורים בוודעות מזה יכול להיות, והעניין הוא שדי נמאס לי. אני מרגישה שאין לי לאן לפנות,כל הזמן שאני מתלוננת שמשהו לא בסדר איתי, הרופאים מבטלים זאת כלאחר יד - בגלל תוצאות המעבדה. מה עוד אני יכולה לעשות,כדי לגלות מה יש לי - אם בכלל - ויותר חשוב איך לרפא את עצמי?

זקוקה לעצתכם

את מתארת קבוצה של סמפטמים לא ספציפיים שיכולים להיות שייכים לתחומים רבים ברפואה. לא אוכל לענות לך ספציפית כיון שלא בדקתי אותך. לגבי בדיקת ה HIV , צריך שתתבצע לפחות 3 חודשים אחרי שקיימת יחסי מין עם אותו בחור. לגבי שאר הדברים יתכן שכדאי לך להבדק שוב במסגרת של מחלקה פנימית מייעצת (יש כזאת באיכילוב). לפעמים גם גורמים פסיכולוגים יכולים לגרום לכאלו תופעות. בסיכומו הייתי ממליץ לך להבדק בפנימית מייעצת.

למעלה