זקוקה לעצתכם

DANA800

New member
זקוקה לעצתכם

אני בת 28 גרושה עם ילד חמוד,והכרתי בחור בן 39 רווק. אנו מכירים כחודש,ומתראים פעמיים בשבוע. הבעייה שאת סופי השבוע הוא לא מקדיש לי בכלל ונמצא מיום שישי בצהריים עד יום ראשון בבוקר אצל הוריו. לא יודעת האם להגדיר זאת כהתחמקות או שהוא דבוק יתר על המידה להוריו. לדעתי עלי להפסיק איתו את הקשר,כי אם בהתחלה הוא לא משקיע מזמנו זה רק יילך ויחמיר, וחברה שלי אמרה שלא פלא שנשאר רווק עד גיל כזה, אם ככה הוא מתנהג.. מה דעתכם?

rongil5

New member
סליחה את לא מגזימה?

הוא יוצא איתך חודש וכבר את רוצה שיהיה מחויב לך? את לא חונקת אותו? תתני לזמן לעשות את שלו את אפילו לא מכירה אותו עדיין כמו שצריך נראה שהבעיה בך ולא בו אם את מצפה כבר בתחילת הקשר לכאלה מחויבויות .תנשמי עמוק תספרי עד 10 ותתעשתי על עצמך אם את רוצה קשר צריך לעשות את זה לאט לאט ולא מהר ומחניק .תחשבי עך זה ושיהיה לך בהצלחה.

DANA800

New member
חונקת אותו?

לרצות לבלות בערב שישי עם חבר זה נקרא לחנוק אותו? לא ביקשתי שיתחתן איתי.

rongil5

New member
את צודקת אבל אי אפשר ללחוץ על כפתור

ולקבל מה שרוצים תזכרי שאתם 2 ישויות נפרדות וכל ישות חושבת אחרת ואולי כדאי שתדברו על זה? זה חלק מבניית קשר תגידי מה מפריע לך ובטח הוא יגיד מה מפריע לו וכך תלבנו עיניינים. ותדעי שקשר טוב לא צריך להגיע בהכרח לחתונה אפשר גם בלעדיה תאמיני לי! אולי אפשר להציע לו שאחת לכמה שבתות תצאו ביחד או שתגיעו להסדר כלשהו ייתכן שגם הוא נפגע בעברו מאיזה קשר והוא פוחד להתחייב או שמלחיץ אותו שהוא יבלה שבת שלמה עם ילד שהוא לא שלו והרי ידוע שילדים הם כ"כ אמיתיים והם אומרים תמיד את האמת וזה מפחיד ומלחיץ אותו .תחשבי על זה ושיהיה לך בהצלחה בכל קשר.

DANA800

New member
קודם כל השבת הילד היה אצל האבא שלו

לכן קיוויתי שיהיה לי לנו זמן איכות להכיר אחד את השני,כי באמת במשך השבוע הוא עובד המון שעות ועובד קשה. ואני ממש לא לוחצת על חתונה,אפילו לא הזכרתי את המילה חתונה לידו. אני גם חושבת היום לאחר שהייתי בסרט של חתונה וגירושין ,שלא חייבים להתחתן, אבל לבלות יחד ולחיות יחד כן צריך.

rongil5

New member
דנה , האם דיברתם על זה??????????

כי אם לא אז התיסכול שלך מיותר, ואם כן וזה לא עזר אז תעברי אלאה תעשי
ותמשיכי לחפש

DANA800

New member
דיברתי בעדינות על זה.

לא הצבתי לו אולטימטום אם לזה התכוונת.

rongil5

New member
לא דיברתי על אולטימטום, אלא על חייך

היית כבר בקשר שנגמר לא טוב וקרוב לוודאי שאת לא רוצה עוד קשר לא טוב אז עדיף שתחתכי כל עוד אפשר- שהקשר עוד לא התבסס כך תפגעי פחות ואם הוא לא מבין שמדברים איתו בעדינות אולי צריך להניח את הקלפים כולם על השולחן בלי כעסים ובלי הפעגויות! שיהיה בהצלחה

DANA800

New member
הבעייה היא שאיני יודעת להיות רעה

לכן אני מדברת בעדינות. לכן אני גם נדפקת (לא מינית) תמיד בחיי. אני תמיד חושבת על אחרים במקום על עצמי.

rongil5

New member
אז מנסיון כי מובן לי על מה את מדברת

תחתכי! כי את נכנסת למעגל קסמים מבלי לרצות ואת זאת שיוצאת הנפגעת !!!!!! חוץ מזה אני לא יודעת איך אצלכם בחיפה אבל פה בתל אביב יום שימשי ויפה והילד אצל אביו אז צאי לטייל קצת או תלכי לחברה חבל לבזבז יום יפה כ"כ ואולי האביר על הסוס הלבן מחכה לך בחוץ מעבר לפינה אז תצאי ושיהיה אחלה יום וכמובן שוב בהצלחה!
|

למעלה