זקוקה לעצות....

זקוקה לעצות....

אני לא יודעת אם אני בפורום הנכון..כי הסיפור שלי מורכב מאלף ואחת דברים, אבל פשוט אני חושבת שפה יוכלו לייעץ לי... אז ככה.. קודם כול אתחיל בזה שאני דו מינית. לפני שנה וחצי התאהבתי בבחורה שהכרתי מהצ'אט, והפכנו ממש לחברות טובות ולזוג ממש מוצלח! אומנם ניפרדנו אחרי כמה חודשים, אבל המשכנו להיות חברות טובות. עם הזמן התחברתי למשפחה שלה, הם ממש החשיבו אותי כעוד אחת מהמשפחה! אמא שלה נורא אהבה אותי, החשיבה אותי לבת שלה. כשהייתי אצלהם בבית הרגשתי הכי טוב בעולם! כולם התנהגו אליי בכבוד ובצורה יפה וכמובן שהתנהגתי אליהם באותה מידה, אני נורא אוהבת אותם! אבל נורא! והיא? אממ לעולם לא הפסקתי להיות מאוהבת בה. אז לפני חודש וחצי היא טסה לחו"ל ואניבאתי להיות איתה כמה ימים לפני והיה ממש ממש כייף, אפשר לומר שחזרנו להיות יחד. ואז כשהיא כבר הייתה בחו"ל היא התקשרה אליי ודיברנו על הנושא של ביחד או לא ביחד, והיא הבהירה לי שאני אמשיך הלאה כי היא רוצה להיות עם בנים, זה שבר אותי, רצח אותי. במשך החודש שהיא הייתה בחו"ל אני והיא רבנו על שטות והיא בחרה להוציא אותי מחייה, לא רצתה לדבר איתי לעולם. וזה לא פעם ראשונה שהיא ככה מעיפה אותי מחייה, אז ממש התעצבנתי, כי זה ממש משחק ברגשות שלי! היא מוותרת עליי ככה בקלות!! המשכתי הלאה, יצא שאני והאקסית שלה התקרבנו. האקסית שלה סיפרה לי אלף ואחד דברים שהיא אמרה עליי, ודברים ממש פוגעים האמת, עמדתי לבכות וראיתי בקשר שלי ושלה רק כשקר אחד גדול. שנאתי אותה!! פשוט שנאתי אותה ולא רציתי לשמוע ממנה יותר! ואז אני והאקסית שלה הפכנו להיות יחד... כעבור 3 שבועות שאני והאקסית שלי לא מדברות היא חוזרת אליי בקטע שהיא רוצה שנחזור להיות יחד...כולי התבלבלתי כי אני לא אשקר, מאוד התגעגעתי אליה. אז ניפרדתי מהזוג הנוכחית שהייתה לי וחזרתי לקשר עם האקסית שלי..והכול היה ניראה יפה...עד שכולם החליטו שהם שונאים אותי {מהחברים שלה} בגלל שפגעתי בה מהריב ההוא, והחברים שלי החליטו שהם שונאים אותה בגלל שהיא פגעה בי לאורך השנה וחצי שהכרנו. טוב עליי זה לא השפיע אך עליה כן..היא הלכה לקוראת בכף היד והיא אמרה לה להתרחק מ-3 אנשים לא פירטה שמות, האקסית שלי בחרה להתרחק ממנה, מזה קיבלתי את זה קשה! בכיתי ולא הבנתי למה...למחרת סתם אמא שלי חלמה חלום עליה וסיפרתי לה אותו, חלום דיי מפחיד...היא גם פחדה ממנו, הלכה וסיפרה לאמא שלה ומאז אמא שלה שונאת אותי, כועסת עליי, בעצם כול המשפחה שלה...בגלל חלום שסיפרתי... לא היו לי כוונות רעות..פשוט זה היה חלום עליה. עכשיו אני שבורה, וקשה לי...כי הם נורא חשובים לי ואני רוצה להחזיר אותם, אני לא מבינה איפה טעיתי...פתאום כולם נגדי...ואני אוהבת אותם..אוהבת מאוד...ומתגעגעת...האקסית שלי אומרת לי לא להתקרב אליה יותר ולא למשפחה שלה שהיא לא רוצה לשמוע ממני וכול זה... ולחשוב שהייתי כמו בת נוספת של אמא שלה, של אבא שלה, אחות נוספת לאחים שלה...מאוד קשורה אליה..כמו שהיא אליי...היא ככה בחרה לסיים הכול, בגלל שטות כזאת... מה אני אמורה לעשות?...

Melody Clark

New member
Girl Interrupted

נערה בהפרעה - סרט די טוב...אך מחוויר בפשטותו המסובכת לעומת הסיפור שלך..... מנה קטנה של בודהיזם בחיים, עדייו לא לא הרגה אף אחד.. שאלי את עצמך - מה את רוצה - ולכי על זה. עזבי את שאר שחקני הטלנובלה בצד (לפחות לתקופה מסוימת) את מסתובבת סביב יותר מידי אנשים שמשתינים לתוך הבאר ממנה הם שותים - מצאי באר אחרת - נקיה ממשחקי כוח אמוציונאליים אויליים..

למעלה