זקוקה לעצות

danielah92

New member
זקוקה לעצות

היי,
אני ישר התחיל בעיקר הדברים: אני נמצאת בזוגיות שנה, ובזמן האחרון אני חווה משברים לא כל כך קלים עם בן זוגי.
שנינו נמצאים באותו פרק בחיים, שנינו סטודנטים ומשם מתחילה הבעיה. הלימודים של שנינו אינטסיבים מה משפיע על הפגישות.
אני נמצאת באיזושהי נקודה שאני לא מצליחה להגיע אליו. הוא הסביר כי זו תקופה שבה אין לו זמן, אני מבינה שהזמן שלו מתחלק לארבע: לימודים, עבודה, חברים ואני.
אבל אני לא מצליחה להבין איך הוא יכול להעביר יום בלי אינטראקציה איתי, איך הוא יכול להעביר מספר ימים בלי שראה אותי. אני לא מצליחה להבין אם אין זמן לכלום, אז איך יש זמן להקדיש לחברים. הרי אני זו שמכילה אותו, אני זו ששם בשבילו, אני זו שמעניקה לו.
לעיתים אני כל כך זקוקה לתמיכה, לנחמה, להקשבה ויש את המצבים האלה שהוא פשוט לא שם.
אני מנסה לשקף לו את התמונה, מנסה להגיע אליו ופשוט כאן הכל נתקע והכל מתפוצץ.
אני לא יודעת איך להסביר את זה, כל פעם שהוא ניהיה בלחץ, הלחץ משתלט עליו ומשפיע על הזוגיות שלנו.
אני חייבת לציין שגם אני "אשמה" בזוגיות שלנו, אבל מה בסך הכל הצפייה שלי ממנו? שייתייחס אליי, שיפנה לי זמן..

מריוס זכריה

Member
מנהל
הנה עצה (אבל לא מאוד אופטימית)

כשמישהו שואל "איך אני מסבירה לו ש...", אז אני פשוט נאלץ להסביר בחזרה שהבעיה היא כנראה לא תחום ההבנה, אלא הרציה.
כלומר, הבחור כבר מבין בדיוק מה את רוצה: יותר יחד ותושמת לב ממנו. הבעיה היא שזה מה שמתאים לו. נקודה.
גם אם תקחי לשיחה מילון עברי עברי, עברי אנגלי, מומחה לתיקשורת ומערכת הגברה, זה לא יגרום לו לרצות משהו אחר ממה שהוא כבר רוצה.
&nbsp
את מנית בעצמך את סדר העדיפויות שלו, ואני מצטט: "הזמן שלו מתחלק לארבע: לימודים, עבודה, חברים ואני."
את זה אי אפשר לשנות. זה הבחור. לטוב ולרע. שום הסברה לא תשנה את זה.

מעמקים39

New member
הנה המלצתי לך:..

הבחור לא אוהב אותך וכדאי שפנימי זאת מהר. זרקי אותו לפח וחפשי אהבת אמת.

גארוטה

New member
תפסיק להיות כל כך

'נידי', כל כך נזקקת לתשומת לב שלו כאילו שאין לך חיים בלעדיו.
הוא שם אותך במקום האחרון? תתנהגי בהתאם - לא רודפת אחריו, לא תמיד זמינה, לא מתקשרת ולא מנדנדת
2 צעדים אחרורה יפנו לו מקום לצעוד לכיוון שלך ואם לא, תביני את הרמז.

סטנגה Joe

New member
עצה

מצאת לך בן זוג שעבורו את לא מספיק חשובה.
לא מספיק חשובה שימלא את הצורך שלך בקשר.
עכשיו רק נשאלת השאלה האם ניתן לשפר את המצב עבורך או שלא.
נסי לדבר איתו ,להסביר לו וכו'
אם זה יעבוד - נהדר.
אם לא ,כל שנותר לך הוא להחליט האם את מוכנה להמשיך כך - או שלא.
בהצלחה.

זקוקה לעצה

danielah92 שלום,
אתחיל בכך שעצם הרעיון שבחרת לכתוב את הדברים כאן בפורום מלמדים כי הקשר שלך עימו חשוב לך ועל כן חשוב לא לקבל החלטות פזיזות ולשקול מה עושים, הלא הדבר הקל להגיד לא מתאים לי ולעזוב. אולם רגע אחרי שואלים מה עשיתי? על כן דעתי שלכל אדם יש רגעים לחוצים יותר והחיים שלנו חווים עליות וירידות בתחומים מגוונים ועל אחת כמה וכמה כאשר מדובר בזוגיות, לעיתים הפתרון הוא לשחרר ולתת לפרטנר את המקום שלו כשם שאת זקוקה למקום הזה מפעם לפעם והלא הוא אמר שהתקופה הזו עמוסה עבורו. ובראות עיני הוא זקוק למרחב הזה, יחד עם זאת חשוב להגיע אליו מתוך המקום שלו ולציין זאת כי את מבינה את המקום הזה שלו ואת מבקשת ממנו להקדיש לך זמן כי זה חשוב עבורך בשורה התחתונה לא לוותר ולנסות להגיע עימו לשיחה של הבנה.
בהצלחה,
יוסי בנתיב אחר
ממשבר לצמיחה

אייבורי

New member
תשמעי

&nbsp
את צריכה ואזה, כד, כלכך הרבה הכלה, תמיכה נחמה
&nbsp
ואני אומר, תהיי קצת על הכיפאק, לא מכילה, צחוקיה, לא מנחמת, מזדיינת
לא תומכת אלא מכייפת.
&nbsp
ואז מבטיח שהוא יפנה מקום בארון לצרות שלך.

niva99

New member
נשים בד"כ לא פועלות כך

" לא מכילה, צחוקיה, לא מנחמת, מזדיינת
לא תומכת אלא מכייפת." וודאי לא בגיל 22 כשהיא כמהה לקשר משמעותי ומכיל ולא לחדירות פיזיות חסרות אינטימיות ממשית) . האמירה הנ"ל מייצגת יותר תפיסה / אופן חשיבה גברי יותר.
&nbsp
סייגתי את דברי במילה בד"כ - כי לבטח תמצאנה כמה יוצאות דופן שאינן מעידות על הכלל.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

אייבורי

New member
למה חסרות אינטימיות ?

&nbsp
אכן נשים בגיל 22~ חושבות שלפטפט למוות זה "להיות שם בשבילך"
ולקשקש שעות זה אינטימיות.
למזלנו זה עובר עם השנים.

נוסעת27

New member
תשמעי

לי יש דעה שזוגיות היא במקום הראשון. כלומר- הגיוני שאם לבן זוג יש ל"וז צפוף (עבודה לימודים וכו') הוא גם ירצה רגע או שניים לעצמו, ובטח שירצה לראות את חברים שלו מדיי פעם. א-ב-ל עדיין בת הזוג שלו תהיה במקום הראשון והוא אמור לרצות לפנות לה זמן. ויש מגוון דרכים לעשות זאת ולשלב בין הדברים, השאלה אם באמת רוצים.
נשמע ממה שאת מספרת שכנראה שכן העניין עלה ובבירור ולא צריך אדם פתוח מדיי או נאור מדיי בשביל להבין שבת הזוג שלו רוצה יותר תשומת לב וזמן. אז הוא יודע מה את רוצה והוא לא מעוניין לתת את זה. כאן את צריכה להתחיל להסיק מסקנות. אם זה עניין תקופתי ובד"כ זה לא ככה, ניחא.. הייתי מחכה קצת לראות מה קורה. אולי זאת תקופה שהוא צריך קצת ספייס ממך, גם יכול לקרות בתקופות עמוסות, ובייחוד עם בת זוג דורשנית (לא אמרתי שאת כזאת, אבל אולי ככה הוא מרגיש) אם זה המצב אז את יכולה קצת לשחרר. אם דברים לא משתנים, או שהם ככה כבר תקופה ארוכה, זה מצב ממש לא הגיוני ואת לא צריכה לשכנע אותו להתנהג אחרת (כבר ניסית והוא יודע מה מפריע לך) את צריכה להחליט אם את מוכנה לחיות עם זה או לא. אם כן- קבלי שזה המצב. אם לא- תציבי אולטימטום, או פשוט תעזבי, איך שייראה לך לנכון.

chenby

New member
חזרתי מבני ברק

כדי להגיד שאני מסכימה עם גארוטה

&nbsp
סתם סתם, אני גרה בכרמיאל

&nbsp

chenby

New member
אינטרנט רימון

חוסם את הפורום מהמחשב... אגב הספקתי להביא עוד בת בינתיים :)

למעלה