זקוקה לעצה

a111111a

New member
זקוקה לעצה

שלום לכולן, יש לי בעיה, ואני מקווה שזה המקום הנכון לפנות אליו אני בת 21, הייתי בשלוש מערכות יחסים רציניות בחיי, ושני קשרים קצרצרים למטרות מין (שכבתי בפעם הראשונה קצת לפני גיל 16). מבחינה מינית, אני רואה את עצמי כבעלת ראש פתוח, ניסיתי הרבה דברים ונהנתי מכך. הבחורים שהייתי איתם היו מדהימים, ועשו כל שביכולתם כדי לרצות אותי. עם כל זה, מעולם לא הצלחתי להגיע לאורגזמה. קראתי וביררתי, ובשורה התחתונה נאמר שהדרך היא לאונן. ניסיתי לאונן, ובכל פעם השתעממתי, נרדמתי או סתם נמעס. ביחסי מין עם בן זוג הדבר שהכי מגרה אותי, הוא בן הזוג. כשאני לבד, אני לא מצליחה לגרות את עצמי, אני גם לא מרגישה שום צורך או חשק מיוחד למין כאשר אני בלי בן זוג. אני רוצה לציין שכאשר אני עם בן זוג, גם אם אין לי חשק לא צריך הרבה מאמץ מצידו כדי להדליק אותי. כשניסיתי לאונן, לגעת ולמצוא את הדרך בה אני נהנת מהמגע, גיליתי שאני לא מוצאת. כמובן שכשבן זוגי נוגע בי, זה מסב לי עונג רב. אני לא יודעת מה לעשות, וכיצד להנות עם עצמי. בבקשה עזרו לי.

שלום לך וברוכה הבאה!

מה אם לנסות לאונן כשבן הזוג שלך לידך? ומה אם למצוא דברים שמגרים אותך ולאונן איתם? דברים כמו תמונות, סרטים, קטעים כתובים, בגד או לבוש מסוים. כל דבר שידליק אותך על עצמך
אני אשמח לשמוע כאן או במסר איך ניסית לאונן עד היום, כדי לראות מה עוד אפשר להציע ואם זה היה בכלל בכיוון.
ואשמח להמשיך ולעזור...

a111111a

New member
תשובה

כרגע אין לי בן זוג. וחשבתי שזו הזדמנות טובה להכיר את עצמי קצת יותר. כל מה שציינת - סרטים, סיפורים, בגדים, פנטזיות משלי וכו' הם דברים שמצליחים לעורר אותי, אך כשאני מתחילה לאונן אני משתעממת ומתייבשת די מהר. אפשר לומר שאני מוצאת משהו שידליק אותי, אבל לא משהו שישאיר אותי במצב הזה. גם הצורה שאני נוגעת בעצמי אינה מסבה לי עונג במיוחד..

boolbooloni

New member
יתכן מאד שאת מאלצת את עצמך

וזה יוצר אצלך בדיוק את ההיפך. ציינת שהיו לך 2 התנסויות קצרות עם בחורים למטרות מין. זה בטח שלא מספיק. יכול מאד להיות שההתנסויות הללו בהן לא הגעת לאורגזמה, למרות שהיה לך נעים, גרמו לך בתת מודע להפוך את כל הפעולות שאת עושה למכאניות. ואת לא מאפשרת לרגש שלך להשתתף בחגיגה. זה מסביר את השיעמום, ומסביר שאת מתייבשת מהר, וגם לא נהנת כל כך מהדרך שאת נוגעת בעצמך. מין טוב בראש ובראשונה מתחיל בראש. הגוף שלנו לא טיפש, והוא משתף פעולה עם המוח.. שהמוח משדר קונפליקט, הגוף " מרים ידיים " ואז יש את מה שתארת.. מתייבשת, ולא הכי נהנת מהנגיעות או מהדרך שאת נוגעת בעצמך. זה שאין לך בן זוג כרגע זה בכלל לא אסון. זה הזמן שתעשי הכרה יסודית עם עצמך וגופך. ברגע שתלמדי כיצד להביא את עצמך לאורגזמה(ואני בטוח שתלמדי לבסוף) אז יהיה לך קל יותר להגיע לאורגזמה גם עם בנים. היות והבעיה נמצאת אצלך בראש. אני לא שולל התיעצות עם איש או אשת מקצוע. להיפך זהבטח יוכל לעזור למצא את הבעיה ולטפל בה. וגם אינני שולל את האפשרות שתחליטי שאת מקדישה זמן לעצמך. ובזמן זה תתנתקי מכל מחשבות היום יום. תתיחסי לגופך כאילו שהוא הוא מרכז עולמך ורק הוא מענין אותך. אל תחפשי להגיע לאורגזמה בצ'יק. עשי ממש טקס שלם והקדישי לצורך העניין אפילו יום שלם שכולו מיועד למענך.. פנקי עצמך באמבטיה טובה, השתמשי בריחות אהובים עלייך, אם אין לך גשי לקנות.. השתמשי בקרמים נעימים,טפחי עצמך ע"י טיפול חיצוני כמו הסרת שיער שחי גבות, רגליים וכד'.. התבונני בעצמך במראה לאור נעים.. אור רך, אפילו אור נרות.. אור כזה שיסתיר פגמים.. ויבליט את היופי שלך.. געי בעצמך, הובילי את אצבעותייך על גופך לאט.. כמו מגששת את הדרך ומנסהללמוד אותה.. לימדי כמה חזק את אוהבת לגעת.. כמה לחץ להפעיל.. איזה סוג תנועה עושה לך נעים.. סיבובית. חלקה... מהירה.. איטית... הרגישי איך את מתלחלחת...הרגישי איך הדם זורם.. תהני מההרגשה...אל תחשבי על האורגזמה שאת מיחלת לה.. המשיכי להנות ממה שאת מרגישה בכל רגע נתון.. כל מה שעושה לך טוב תמשיכי.. תשתדלי לווסת את כל הרגשת העונג לאיזור החלציים.. שימי לב לשינויים שנגרמים בגופך.. לפיטמות.. לשפתיים התחתונות שהולכות והופכות גדושות.. לרטיבות.. תהני מזה... נסי להנות מזה כמה שיותר.. שוב אל תאלצי את האורגזמה להגיע.. את לא בתחרות.. היא תגיע בזמן שלה..

אוקיי

אז למה שלא תמצאי לך דברים חדשות, מרתקות ומענגות לגעת בעצמך. זה עובד בדרך של ניסוי ותהיה
פשוט תתחילי ותגעי בגישה של מגלה ארצות שסקרן ומחפש איך לעשות טוב, איך לגרות, איך לענג. זה הגוף שלך יקירה, אין מישהו אחר שיעשה את זה במקומך... יש בקישורי הפורום קישורים לאתרים שמציעים המון דרכים לאונן, רק באנגלית, את גם מוזמנת לקבל השראה משם.

למעלה