זקוקה לעצה

_גלית_

New member
זקוקה לעצה

תומר בן 5 חודשים, וישן מצויין לילה שלם. בימים האחרונים התחילה תופעה מעצבנת: בשעות הבוקר המאוד מוקדמות הוא מתחיל להסתובב על הגב (הוא לא מסכים לשכב על הבטן)ומגיע למצב שהוא שוכב לרוחב המיטה, ואז, נתקעות לו הרגליים בין הסורגים והוא מתעורר ומעיר אותנו. זה קורה בערך כל חצי שעה - שעה, עד הבוקר. המיטה היא סטנדרטית ויש לו מגן ראש מסביב, אבל הוא מעלה את הרגליים מעליו! יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות?? תודה.

לא. אבל אם זה מנחם ../images/Emo3.gif

גם הבנות שלי ישנות ככה. מיכל במיטת התינוק ויובל במיטת הנוער. תמיד באלכסון, תמיד קיטורים (ברמות כאלה ואחרות) על התקעות הרגליים.

רותי&ע

New member
גם אצלנו בגיל של יותר משנתיים

הוא ממשיך להסתובב ולפעמים דופק את הראש בקיר ומתעורר. אין הרבה מה לעשות מעבר למגן ראש.

כנ"ל אצלנו, כשתמצאי פטנט

אני ידעי אותנו

לי יש פטנט....../images/Emo8.gif

לשחר הרגליים לא נתקעות אף פעם בסורגים! כי הוא ישן איתי במיטה. הרגלים מקסימום נתקעות בטוסיק של אמא! טל

דבורי

New member
איפה הרגליים

יש לך מזל שזה רק בטוסיק ולא בראש. עד לאחרונה, כשהוספתי למיטה (בגלל ההריון) כריתי שקצת חוסמת בינינו, תמיד באיזשהו שלב של הלילה מצאתי על הכרית שלי או ראש או זוג רגליים.

_גלית_

New member
תומר ישן ../images/Emo1.gif איתנו עד

גיל 3 חודשים, עד שהבנתי שזה הורס לי את השינה לגמרי (וגם לו) ואז הוא עבר יפה למיטה שלו לשביעות רצון כל הישנים. בכל מקרה המצאנו משהו
ואני הולכת לנסות אותו הלילה: מתחתי סדינית עם שרוכים בארבע פינות וקשרתי חזק על כל הצד של המיטה (הוא מבצע את התרגיל הזה רק בצד אחד) עד למעלה. אני אדווח מחר
איך זה עבד. תודה לכל המגיבות...

_גלית_

New member
תוצאות הניסוי ../images/Emo115.gif

הפטנט אכן עבד!אבל נראה לי שהסדין המגן יאלץ לעבור מתיחות חוזרות ונשנות... עבר עליו לילה קשה. חבל שהשיטה יכולה לעבוד רק במיטות עם סורגים

למעלה