זקוקה לעצה

goldy79

New member
זקוקה לעצה

במשך שנה וחצי הייתי בקשר עם בחור רווק בן 37. הקשר היה צולע ולא רציני מבחינתו. במהלך הקשר כשהבנתי את זה התנתקתי אבל אחרי זמן מה נהיינו ידידים. לפני שבוע בערך חבר שלו (שהוא די חמוד) שהכרתי יצר איתי קשר. הבחור שיצאתי איתו נורא כעס כשסיפרתי לו את זה ולמחרת כבר הטיח בי שאני זבל בגלל שחבר שלו סיפר לו שאני יצרתי איתו קשר (שקר או אמת? לא יודעת) וזה בכלל לא נכון. החבר יצר איתי קשר דרך המסנג'ר וכך התנהלו בינינו כמה שיחות בקטע של ידידים, כי הוא לא מכיר הרבה אנשים באיזור? עכשיו אני בדילמה מה לעשות? לנתק את הקשר עם חבר שלו, שאני עדיין לא מכירה טוב כל כך, או שלא לשים עליו וכן להמשיך? מיותר לציין כי עדיין יש לי רגשות כלפי אותו בחור שיצאתי איתו.

אם הבחור החדש מעניין אותך

ואת מרגישה שיש פה פוטנציאל, את לא צריכה לוותר על זה. כי עם כל הכבוד לחבר השני, הוא רק ידיד, ואת כבר יודעת שאיתו לא תבלי את שארית חייך, ולא בגלל שאת לא רוצה, אז את צריכה לחפש ולדאוג לעצמך. אז לא הייתי אומרת לך לחפש דווקא אצל החברים שלו. אבל אם במקרה יצא שהכרת מישהו מהחברים שלו ואת מרגישה פוטנציאל, אל תוותרי.... כל אחד שנכנס לחיים שלך יש לו סיבה... אולי ההוא נכנס לך לחיים כדי שתכירי את החבר שלו? :) לדעתי הוא אגואיסט חבר אמיתי שאוהב אותך באמת ויודע שאת רוצה מישהו, לא היה עוצר בעדך..ולא היה עושה סצינות..היה בולע רוק גם אם הוא מרגיש קצת קינאה , ומפרגן לך להנות.

goldy79

New member
תודה

זה בדיוק ההרגשה שלי. רק שאני לא כל כך בטוחה בכך

כי את מערבבת רגש והגיון

אל תערבבי שימי את עצמך במקום הראשון ותחשבי מה הכי נכון בשבילך אל תשכחי שמחר מחרתיים ההוא (הידיד) יכיר מישהי...זה רק עניין של זמן.. ואז את תמצאי את עצמך לבד.. ולכי תדעי, אולי הוא במקרה יכיר איזה חברה שלך ? הגורל צוחק עלינו לפעמים אז את תהיי עסוקה בלדאוג לעצמך

גלית35

New member
אתם רוצים לאכול את העוגה ולהשאיר../images/Emo20.gif

אותה שלמה? כי אי אפשר-אם את רצה קשר עם חהבר של הידיד זה לא צריך להזיז לך מה הוא חושב. והידיד הזה מה רוצה? שתתנזרי? ובכלל אני היתי מבררת קודם מי אמר למי ומי משקר בנושא ההתחברות.

גלי 1970

New member
אני לא הייתי יוצרת קשר איתו

אין מצב שאצא עם חבר של אקס שלי,או מישהו שיצאתי איתו כמו שאני לא רוצה שאקס שלי יצא עם אחת החברות שלי

P u s s i c a t

New member
כמה נקודות למחשבה

1. לא משנה מה היה טיב הקרש שלך עם אותו בחור. ברגע שהיה קשר שהיה מעבר לידידות - אני אישית נמנעת מלערבב. ואם קרה וממש התאהבתי - מן הראוי לשתף את הבחור לפני. ולא. לא משנה מי יזם את ניתוק הקשר. לו רק בשביל ההערכה של אותו אחד - שיראה שאת לא רואה בו "סתם" גם אם הוא עצמו התנהג ככה. 2. מי ששופט אותך בלי לברר קודם אתך - ולא משנה מה אמרו לו ומי... בעיני הוא אפילו לא ראוי להכנס לקטגוריה של ידיד. ידידים מתקשרים ביניהם. לא מסיקים מסקנות ו... - מפה עוברים ל-3. 3. ובעיני הכי חשוב. זבל? סליחה? לא יקום האדם שיקרא לי ככה וישאר באיזשהו סטטוס ברדיוס שלי. לעולם. מי הוא שיכנה אותך בשמות גם אם הלכת למחרת ושכבת עם חבר שלו? אם הניתוק קרה בגלל שאת לא רצית ועל אחת כמה אם הוא זה שלא רצה להתחייב לך. באיזו חוצפה הוא מכנה אותך בשמות - ואיפה הכבוד וההערכה העצמיים שלך שאת עדו טורחת להסביר לו? אחד שיכנה אותי ככה יזכה לניתוק הטלפון בפרצוף, או לסיבוב הגב שלי איו ולא יראה אותי יותר לעולם. 4. החבר שלו... אם עשה לך קטע, ואם "סתם" כדי לא לצאת "מניאק" בפני חבר שלו שכאילו הוא מתחיל עם מישהי שהיה לחבר שלו קשר איתה בעבר - שיקר. אם לך, אם לא - זה כבר לא משנה. האם את באמת רוצה להתחיל קשר עם מישהו כשהבסיס הוא שקרים, רמאויות וחוסר כבוד מינימלי? ורגשות? עוברים. למרות שקשה לי להבין איך יש לך רגשות למי שמעז לקרוא לך זבל. 'צטערת. אני הייתי נפטרת משניהם ויפה שעה אחת קודם. זו דעתי

לדעתי...

שניהם דפוקים. אחד קורא לך זבל, אחרי שיצאתם במשך תקופה הוא לא היה רציני ונפרדתם, ועכשיו אתם ידידים. מה הוא רוצה? שתשבי בבית ותבכי עליו??? והשני, מתחיל לדבר איתך ואז אומר להוא שאת התחלת איתו??? והם אמורים להיות מבוגרים ובוגרים. והם כנראה 2 אינפנטילים. תחשבי טוב אם זה מה שאת רוצה לחיים שלך.

נימשון

New member
תלוי מי חשוב לך יותר

אם את רואה בידיד הזה קשר חברי אמיץ שלא שווה לך לוותר עליו אז הייתי מוותרת על הבחור אבל משום מה לא נראה לי שחבר טוב היה נוהג כך כלפיך ולכן שווה לתת הזמדנות לאהבה.

sigal38

New member
את בטוחה

שאת בקשר עם החדש כדיי להרגיז את הידיד? אם טוב לך ואת רואה שיש פונטנציאל לקשר טוב..........שימי פס היתה לו את ההזדמנות שלו והוא פספס נקסט.......

למעלה