זקוקה לעצה

doritafy

New member
זקוקה לעצה

בני אמור לעבור לכיתה מקדמת א-ב לאחר שיסיים את א גנית השנה. אני מעוניינת שהוא ילמד בביה"ס שלא בישוב ( אוירה קיבוצית ) למרות שבישוב ישנה כיתה כזו (שם האוירה לא טובה , המורה צועקת כל הזמן ). איך משכנעים את ועדת ההשמה? בנוסף מה אפשר לשאול בשני בתי הספר על מנת להשוות בין הכיתות? תודה

שש שבע

New member
בועדת ההשמה יש נציג של ועד הורים

זה לא פשוט שהם יכולים להחליט בניגוד לדעתך, הנציג יגיד לך מה זכויותיך. ותגידי כל מה שיש לך להגיד. לפני שהלכתי לועדת ההשמה, אמרתי למנהל שיהיה מה שיהיה, אני את הילדה לא מוציאה מבית הספר הזה, והוא הבטיח לי שהוא לא יכריח אותי, אז החתמתי אותו על מכתב שבו הוא מתחיב להשאיר את הילדה בבית הספר גם בניגוד לועדת ההשמה... אני זוכרת שבועת ההשמה היתה נציגת הורים שכל הזמן אמרה לי "את לא חיבת...." "יש לך זכויות...." אבל מכיון שהיה לי את הבטחון מהמנהל, אז לא הייתי צריכה שתגיד לי מה הזכויות, אבל את תשתמשי בנציגה הזו.ובכל העזרה שתתן לך. ה לא פשוט שיכולים לעשות מה שהם רוצים, וכנ"ל לגביך,.. סופו של דבר שפתחו כתה קטנה בבית הספר הזה והכל בא על מקומו בשלום.

doritafy

New member
עברתי כבר ועדה אחת ואני יכולה

להגיד שהנציגה אצלנו לא עוזרת הרבה. הענין שאני רוצה להשוות בין שתי הכיתות להראות שטובת הילד היא בכיתה שלא בישוב. לכן זקוקה לשאלות מכונות.

למעלה