זקוקה לעצה

K A R I N 5

New member
זקוקה לעצה

שלום לכולם יש לי בעיה ואני לא ילאה אתכם בכל הפרטים אבל מה אני עושה? לאחר טיפולי פוריות מפרכים שלצערי לא הניבו פירות ומערכת זוגית לא מוצלחת במיוחד בעלי החליט שהוא עוזב את הבית ורוצה להתגרש. כיום אני יודעת בדיוק איפה טעיתי ועם המון רצון לשנות. אבל הוא בשלו לדעתי לאור השיחות וההכרות שלנו זה לא הוא מדבר מישהו ממלא לו את הראש? איך מחזירים אותו להתחלה חדשה? איך אני גורמת לו לנסות פעם נוספת לגרום לשנינו להיות מאושרים? אני אוהבת אותו!!!!!!!!!!! בבקשה כל עיצה תעזור!

seeyou

New member
את לא רוצה הרבה!../images/Emo140.gif

אבל כאשר את מחזיקה כלפים ולא מציגה אותם(כיום אני יודעת בדיוק איפה טעיתי ) אי אפשר להבין את המצב לפני "פסיקה". כפי שאת מצליחה להבין זה לא תמיד מספיק...אני רוצה...אני אוהבת אותו... יש גם צד השני!גם לו יש זכות להחליט מה טוב לו -אפילו שזה לא נכון!

K A R I N 5

New member
תודה על התגובה

המצב הוא כזה אני יודעת ומבינה כמה היה לו קשה לשרוד איתי את כל השנים שהיינו נשואים כי הייתי מתוסכלת ולא התנהגתי בכבוד הראוי לו זו הכוונה ל-אני יודעת ומבינה אבל היתה לי נכונות כנה לשנות הכול למדתי את הלקח ואני יודעת שיש גם צד שני ויש לו זכויות ורצונות אבל כולנו עושים טעויות ואני מתמוטטת מה לעשות?

seeyou

New member
סליחה!את לא חייבת להתמוטט!

אל תבקשי אהבה מרחמים! זה לא יחזיק מעמד! ללמוד מטעויות ולהמשיך את החיים-זאת רק דעתי !

קלפים= כלפים

על פי הנוסחה שלך ידידי אני יכול להנביע את הדברים הבאים- את בלונדיני..... שהרי על פי אותה נוסחה, בלונדינים טועים, ועושים שטויות. קלפים כותבים ולא כלפים. אינני מקנטר, חס וחלילה, אני קורא את דבריך באופן קבוע, אפשר להסכים או לא להסכים עם דברים, אך כפי שאתה רואה בעניין זה של שגיאות, עליו הדגשתי שזה "טימטום מעצבן" אינך זכאי, וחשוב איפוא להפנים כי לשגיאות סיבות רבות והן אינן פוגעות בהבנת הנקרא, צריכה להיות רק סבלנות וסובלנות לאנשים. אצלך זה נראה כמו "פליטת קולמוס" , אך זה לא משנה. המשך לכתוב, דבריך מוסיפים לפורום לטעמי. המשך שת"פ נעים. ברכות

תיקון לדברי לעיל

אתה הדגשת שזה "טימטום מעצבן" ואצלי הייתה זו טעות קולמוס, כאשר ציינתי שאני הדגשתי. מצטער. שוב ברכות

domdom1

New member
../images/Emo140.gifדברי איתו עוד פעם

תחזרי על המשפט "אני יודעת איפה טעיתי "ותגידי לו שאת רוצה לנסות עוד פעם ושאת לא רוצה לוותר עליו .בהצלחה דום

K A R I N 5

New member
אני מפחדת

אני מפחדת אפילו לנסות לדבר איתו עוד פעם כי עכשיו כשהפסקתי "לנדנד" לו שאני רוצה עוד הזדמנות וכביכול השלמתי עם מצבי פתאום אנחנו כבר לא רבים ומסתדרים מצוייין כמובן שהוא כבר לא בבית. והאהבה שלנו מתנהלת בשלט רחוק והוא חוזר ומדגיש שחשוב לו שנשמור על קשר אבל הוא החליט ורוצה להתגרש.

כל ידידות....

כל ידידות היא בשניים, די שאחד הצדדים לא ירצה בה כדי שהיא תאבד את קיומה. כך גם הזוגיות, מעצם מהותה היא בשניים, ולפי שאת מתארת, אחד הצדדים אינו מעוניין בה עוד, לא תוכלי לעולם לאלץ את בן זוגך "ל ר צ ו ת " להיות בזוגיות, מאחר שאהבתך אותו כמו גם הכרת מרכיבי השגיאות, לטעמך, לא עוזרים, המשמעות שצריכים לחפש כלים אחרים שאינם תלויים רק בך, ואני מדגיש את המילה "רק" בך. אם להישען על דבריך, הרי יעוץ לא רלוונטי, ומכאן הייתי אומר לך זאת- הניחי לו שילך בדרכי נועם, אפשרי לו לעזוב אותך מבלי לעשות "רעשים", הן משום שזוהי זכותו לקבוע מה טוב לעצמו, גם אם הטוב הזה הוא רע עבורך, והן משום שזו אולי האפשרות היחידה אשר בה הוא יוכל ללמוד על ערכיות הזוגיות שהוא מבקש לעזוב, כלומר אולי עוד ירצה לחזור. אם זה יעזור אינני יודע, אך אני משוכנע כי לאחר שתימוג אהבתך לו, תוכלי למצוא אהבה אחרת, ואולי תגיעי אף את אל זוגיות טובה יותר? מה דעתך? ולסיום אל תבהלי מפרידה. זו לא מחלה. בהצלחה

K A R I N 5

New member
למיתבונן מהצד

תודה רבה לך על העיצה, כנראה שזו הדרך שאני יאלץ לאמץ פשוט לתת לו ללכת בלי רעשים ובלי כעסים. בסך הכול אני מתפללת לחיים מאושרים ולדרך מוצלחת לשנינו! הלואי והוא יחזור בו. מאוהבת

domdom1

New member
../images/Emo140.gifתני לו ללכת

שום דבר לא יעזור,לטנגו צריך 2 אנשים .בהצלחה בהמשך דרכך וחיים מאושרים אני כבר עברתי את המצב של גרושים,אם את צירכה עזרה נוסה בבקשה אני כאן. דום

K A R I N 5

New member
דום היקר

אני מבינה שאין לי ברירה ואני צריכה לתת לו ללכת וכך אעשה אבל איך מתמודדים עם זה? האם אפשר להחלים מהפצעים שבלב? האם הכאב היאוש והדיכאון עובר? איך ממשיכים הלאה?

domdom1

New member
../images/Emo140.gifkarin

החיים ממשיכים,מאוד כואב וקשה אבל הזמן יעשה את שלו לא להפסיק ליחיות ,להמשיך לצאת לבילוי,להמשיך את החיים כמו שהיה (למרות הקושי).תעבירי לגור לכמה זמן לחבר/ה טובה ככה לא תיהי לבד .תעברי תקופה קשה מאוד ולא קל יהיה לך ,אבל הזמן יעשה את שלו .את יכולה להמשיך לכתוב בפורום זה יעשה לך רק טוב

../images/Emo184.gif

זאת בעיה לא גדולה תחשבי על זה שאם הוא אדם מושפע כיום ממישהו אחר, לאחר שתפגיני ידע הבנה אהבה ורצון להחזיר אותו יום אחד הוא יהיה מושפע ממך. את חייבת לחפש בך תכונות שהוא אוהב ולעשות כך שהוא יתאהב בך מהתחלה. עושים זאת ע"י מראה חדש, המון שיחות נפש וסקס טוב. בהצלחה.

iritika

New member
תרפי ממנו

בכח ובתחנונים לא תצליחי להשיג את מבוקשך. תני לו להבין לבד מה הוא מפסיד... בטוחני שביום מן הימים תבינו שהכל לטובה. בהצלחה.

למעלה