זקוקה לעצה

tal341

New member
זקוקה לעצה

שלום, אני מכרתי דירה ואני מתכוונת בחלק מהסכום להקטין את המשכנתא ולרכוש בית זול יותר. אולי אפילו דירה להשכרה ולא למגוריםשאוכל לרכוש בזול ולקבל דמי שכירות גבוהים יחסי, ובמקומה אני אשכור דירה שבקניה היא יקרה יותר אולם דמי השכירות יהיו זהים או מעט נמוכים ממה שאקבל על הדירה שלי. שאלתי היא: היכן בארץ ניתן לרכוש דירה בזול ולהשכירה בתשואה מירבית? תודה.

לרכוש בזול ... להשכיר ביוקר ...

אם הייתה תשובה חד משמעית לשאלתך, כולם היו רצים לקנות שם, המחירים היו עולים והתשואה היתה יורדת
בדרך כלל יש סיבה לתשואה גבוהה - או שהסיכון גבוה, או שהשוכרים בעייתיים, או שקשה למצוא שוכרים, או שהצפי שמחירי הדירות באזור הזה יתיקרו פחות מאשר באזורים אחרים. נסי לבדוק את באר שבע ...

ohadvr

New member
../images/Emo45.gif ב"ש...

בקרבת אוניברסיטת בן גוריון תוכלי למצוא דירות 3 חד' במצב טוב ושאינן דורשות שיפוץ/השקעה בטווח שבין 55-60 א"ד ולקבל תמורתן כ-400$ לחודש.

דודי 10

New member
עצה כפולה

אני מכיר בראשון לציון לא מכיר את כל הארץ..... בראשון לדעתי יש דירות 3 ח שניתן לרכוש ב100000 דולר ולהשכיר ב500 דולר זה נראה לי טוב ... אם תחשבי על דרום לדוגמה אז בקרית מלאכי קונים דירה 3 ח ב30000 דולר ומשכירים ב300 דולר שזה כבר פנטסטי... יש כאלו באזור המרכז שמעמידים מגורון בחצר שלהם ב10000 דולר ומשכירים אותו ב350 - 450 דולר ... אבל העצה שלי שתגורי דווקא כן בבית שלך ... לא יהיו לך את כאבי הראש לדאוג שהבית שלך יהיה מושכר ולתקן לדיירים שלך ... וגם לדאוג שיוציאו אותך מהבית שאת שוכרת בקיצור פחות נדודי שינה ...

למעלה