זקוקה לעצה...

white thing

New member
זקוקה לעצה...

שלום לכולם... אני זקוקה לעצה בדחיפות... נתחיל בלשפוך את הסיפור... יש לי חבר כבר כמעט שנתיים. התחברנו ממש מהתחלה- מעולם לא מצאתי אדם שיכול להתחבר אליי כך, וכך גם מרגיש חברי כלפיי. עברנו לגור יחד כמעט בתחילת מערכת היחסים- שנינו חיפשנו דירה ושנינו בעלי ראש פתוח אז הלכנו על זה. שנינו מסכימים שזו הייתה התקופה הכי טובה שלנו מעולם- היינו כל כך מאוהבים וממש בשמיים כשהיינו ביחד, לא היה לנו די אחד בשני... גרנו שנה בדירה עם שותפים, לאחר מכן עברנו לגור שנינו לבד. בשלב כלשהו חבר שלי יצא לשוק האבטלה, במקביל אחיו חלה בסרטן ואני עבדתי בשעות מטורפות ביום ובלילה... היה לנו מאוד קשה להתמודד עם הכול, יחד עם הנטל של להחזיק דירה וזה גרם לבעיות בינינו. במקביל ובסופו של דבר נפרדנו ועברנו לגור בנפרד חזרה אצל ההורים. לאחר כשלושה חודשים שמתנו מגעגועים ונשארנו במקום, החלטנו שאנחנו כל כך מתגעגעים ולא יכולים אחד בלעדי השני והחלטנו לחזור. מאז כבר כמה חודשים שאנחנו מנסים לשקם את מערכת היחסים שלנו וזה מאוד קשה. קשה לנו להתמודד עם שגרת חיינו- הרי אנחנו מכירים אחד את השני לחלוטין ויש פחות הפתעות... שנינו השתנינו והתבגרנו מתחילת מערכת היחסים- אנחנו מרגישים שונים בפני עצמנו ובפני בן הזוג... הקסם כאילו פג לו מעט וכעת החיים פשוט... ממשיכים הלאה... לפעמים אנחנו מרגישים כאילו שאנחנו משחקים ב"כאילו מערכת יחסים" ואנחנו כל כך לא רוצים לעשות זאת... בקיצור- מערכת היחסים הזוהרת והנפלאה שהייתה לנו בעבר כבר אינה וזה מאוד כואב... אבל בשורה התחתונה – אנחנו מאוד מאוד אוהבים אחד את השני... אבל כבר לא מאוהבים... מאוד קשה לעשות סקס מבלי להרגיש מאחר שתמיד היינו מאוד סנטימנטליים... אנחנו בטוחים שלא נמצא בן-זוג כל כך מקסים מכל הבחינות – שנינו נראים טוב, הסקס בינינו תמיד היה מדהים, אנחנו טיפוסים אמנותיים, מעניינים ומשכילים... אנחנו כל כך אוהבים אחד את השני וכל כך רוצים להיות יחד אבל כל כך קשה לנו עם עצמנו... מה אפשר לעשות? בבקשה אנשים טובים... היום כמעט ונפרדנו שוב... אני מעדיפה להתאבד מאשר לאבד אותו... אנא עזרו לי...

גרא.

New member
white thing,מסתבר כי לעיתים,

בפרפספקטיבה של זמן,דברים משתנים ונראים שונים..פסק הזמן שלקחתם,מן הסתם לבגלל כורח המציאות,למרות שלכאורה כך זה נראה..גרם כנראה לשניכם, כך אחד מבחינתו הוא, להסתכל אחרת על מערכת היחסים ביניכם..קסם האהבה הראשונית אכן יתכן שפג, ואתם ממשיכים במערכת היחסים הזו יותר בכוח האינרציה, מאשר בלהט האהבה,זו הראשונה שהתפוגגה לה...את אומרת ,אנחנו מאד אוהבים זה את זה, אבלכבר לא מאוהבים..דווקא החלק הזה, המשמעותי ביותר בזוגיות,וודאי בצעדיה הראשוניים,נעלם..האם אפשר לשקם אהבה שאבדה? האם אפשר להתחיל מחדש ,להתאהב מחדש ? להחיות את אותה ויטליות ואינטנסיביות אוהבת שיתה ביניכם ? איילה מלאך פינס, בספרה שחיקה באהבה ובחיי הנישואין,מאמינה שאפשר..איך ? בשביל זה, כמובן כדאי לקרוא את הספר גם חוקרים נוספים, כמו וירגיניה סטיר,מאמינים בכך..לכן וודאי ששווה לנסות

למעלה