זקוקה לעצה

זקוקה לעצה

אנחנו הולכים היום לחברים, לראות את הדירה החדשה שלהם. הבטחתי לעצמי שאביא להם משהו לדירה החדשה ומשום מה עכשיו זה פרח מזכרוני. מה עושים? מה אפשר להביא כשהחנויות סגורות והם לא אוהבים יין? איפה יש חנויות פתוחות באזור ת"א היום, שאפשר לקנות בהן משהו?

ג טלי

New member
תאפי עוגה טעימה

או משהו טעים ובהזדמנות אחרת תביאי מתנה... לגבי ת"א - לא מכירה. אבל נראה לי שחבל לקנות על רגל אחת רק כי צריך. אלא אם כן היא לא כ"כ חשובה.

אין לי כל כך זמן (כשעה) וחשק

לאפות
ובטח גם אין לי מצרכים בבית

kisses

New member
יש לגם משהוא בבית שנתנו לכם

במתנה ולא אהבתם? או סתם בקבוק יין שיש בבית?

חשבתי על זה - רוב הדברים שלא אהבנו

סביר שגם הם לא יאהבו, וגם לא נעים לי להביא בלי פתק החלפה. ויין זה דווקא יכול להיות רעיון טוב, אבל הם לא שותים.

kisses

New member
אופס שכחתי

מה לגבי בונבוניירה? יש לכם? להורים שלכם? משהוא

fila

New member
מסכימה עם טלי../images/Emo45.gif

עדיף להשקיע בעוגה טובה או משהו אחר שיתאים לארוח, מאשר לקנות איזה מתנה לא מושקעת. אולי יש לך משהו בבית שתוכלי לתת? סט כוסות? מצעים? קומקום תה? מגש? תמיד יש משהו חדש בארון - לא? עטיפה יפה עם צלופן או אריזה אחרת יכולה להפוך גם מתנה קטנה למתנה יפה!

רחלילי

New member
בשדרות רוקח תל אביב

יש חנות חדשה של YELLOW בתחנת דלק שמול הלונה פארק הם פתוחים 24 שעותויש להם שם דברים מדליקים עברנו שם אתמול בלילה יש להם כל מיני רטהים מדליקים בבקבוקים מיוחדים וכל מיני דברים קולינאריים שנראים מאד מרשימים שאפשר להביא במתנה, דברים מאד מיוחדים. שווה מאד לבדוק. יש גם תחנת דלק בדרך נמיר צפון לפני רמת אביב מול סמינר הקיבוצים ויש שם חנות שפתוחה ימי שישי עד 8 בערב עם קומה שניה של מתנות.

רחלילי

New member
בשדרות רוקח תל אביב

יש חנות חדשה של YELLOW בתחנת דלק שמול הלונה פארק הם פתוחים 24 שעותויש להם שם דברים מדליקים עברנו שם אתמול בלילה יש להם כל מיני רטהים מדליקים בבקבוקים מיוחדים וכל מיני דברים קולינאריים שנראים מאד מרשימים שאפשר להביא במתנה, דברים מאד מיוחדים. שווה מאד לבדוק. יש גם תחנת דלק בדרך נמיר צפון לפני רמת אביב מול סמינר הקיבוצים ויש שם חנות שפתוחה ימי שישי עד 8 בערב עם קומה שניה של מתנות.

תודה לכולן!../images/Emo25.gif

נראה לי שנלך לתחנת דלק שרחלילי המליצה עליה. אין כמוכן! תמיד יש פה תשובה לכל שאלה!

רק עכשיו ראיתי..

נדמה לי שגם בסטוק קפה פתוח בשעות אחהצ ואפשר למצוא שם יופי של דברים

תודה שוב! בסוף היינו בתחנת הדלק

הזו, קנינו שם שני רטבים מעניינים וארזנו יפה. יצא מאוד נחמד.

למעלה