זקוקה לעצה

thisisme4

New member
חח הכינוי שלך ענקי!! הרגת אותי

thisisme4

New member
אני התכוונתי להחמיא לעופר הראשון לשמו

עופר הראשון לשמו זה הכינוי שהתלהבתי ממנו.
הכינוי שלך אין לי מושג מה הוא אומר ומה זה אומר.

boby25

New member
כי לא ידעתי איך יהיו הספרים...

א. אני קורא פעם ב.. ספרים (הספר הכי טוב שקראתי לפני שיר של אש.. היה הנערה עם קעקוע של דרקון
.
ב. לא ידעתי אם כדי לבזבז כסף על ספר שאת העלילה אני יודע (העלילה החשובה). וגם אני משתעמם מהר מידי במיוחד מספרים שאת העלילה בו אני יודע. אפילו סרטים אני לא רואה פעמים
.

אבל כן החמצה, הייתי צריך לקרוא מהתחלה תראשון ללא ספק. כי עכשיו לקרוא את הראשון זה ממש ביזבוז אני חושב. במיוחד לאחר שקראתי עד הרביעי, כי מכניסים בכל פעם קצת ממה שחסר מהספר הראשון אני מנחש לא? אז בגדול לא כזה הרבה חסר.

KallaGLP

New member
בתור חובבת טולסטוי, דוסטויבסקי ועוד,

אני לא מסכימה בכלל שמדובר בבידור נחות מבחינת ערכו הספרותי. ועוד - לדעתי הסדרה כל כך הרבה יותר חלשה מהספרים (טרם התחלתי לצפות בעונה השנייה, אני מדברת על הראשונה בלבד), שלא הייתי מוותרת על קריאה של אף אחד מהם. אם כבר - הייתי מוותרת על הצפייה בסדרה. האמת - קשה לי להבין איך אפשר להגיד שהספר כמעט אחד לאחד לסדרה. אפילו האופי של חלק מהדמויות שונה למדי. אבל על טעם ועל ריח...

thisisme4

New member
אם את אומרת אז אנסה שוב

הסדרה אולי קצת הרסה לי ואת צודקת...
אני אנסה בכל זאת מקבלת את עצתך באהבה

אבל הקטע שיש גם סדרה וגם ספר ויכול להיות שהראשון הורס לשני?
מה דעתכם?

thisisme4

New member
יכול להיות שהרסתי לעצמי עם כל הספויילרים
:

הרי לא התאפקתי וקראתי את כל הספויילרים בויקיפדיה.
יכול להיות שאסור היה לי.
אחרת לא הייתי יודעת כל מיני דברים שהורסים לי לגמרי עכשיו. טוב בטוח!

פעם הבאה זה לא יקרה

Ivgi

New member
כחובב טוסטוייוסקי:

הספרים טובים, ויותר טובים מהסדרה.
יש בהם הרבה ערך מוסף מבחינת פנימיות האדם, איזה כוחות שולטים בעולם ודילמות מוסריות שהם לא ממש חלק מהסדרה.

thisisme4

New member
חח אהבתי טוסטוייבסקי

אם דוסטוייבסקי וטולוסטוי היה זוג בהוליווד של היום כמו טוםקאט או בראנג'לינה אז זה היה מתאים להפליא!

thisisme4

New member
שמע אתה הצהרת שאתה חובב

דוסטוייבסקי ואת טולסטוי ואת שאר חברי האולימפוס של הסופרים המוערכים והגאוניים בעולם לאורך ההיסטוריה.

במקום לצחוק עלייך על השגיאה ניסיתי להיות נחמדה.

זה הכל. אתה אמור לומר תודה ולשמוח. יכולתי באותה מידה לרדת עלייך שאתה "חובב" את אותו דוסטוייבסקי הגאון שהוא אחד למיליון בני אדם ועדיין לא זוכר בדיוק את שמו המדוייק.
אבל בסדר. לומדים!

Ivgi

New member
את בחורה ממש לוחמנית

אבל את לא לוקחת בחשבון שלפני שכתבתי את ההודעה קמתי משנ"ץ עם כאב ראש עצבני, ובעודי ישנוני כתבתי את ההודעה. אם הייתי יכול לערוך הייתי עורך.

כחובב דוסטוייבסקי קראתי את החטא ועונשו, האידיוט והתחלתי קצת את האחים קרמזוב אבל לא המשכתי (מתישהו). תאמיני לי, אני זוכר את שם הסופר.

תודה על הכל. אני נורא שמח

עכשיו לכי לקרוא את הספר הראשון חח.

thisisme4

New member
סבבה נשארו לי 300 עמודים בערך

מבטיחה לסיים ותודה לכולכם!

KallaGLP

New member
שוב, אני נזהרת בתשובתי כי זה אינדיבידואלי

אבל לדעתי בהחלט יכול להיות. תראי, אני מדברת בהתבסס על הרושם האישי שלי, יכול להיות שתקראי את הספרים ותחליטי שזה בזבוז זמן. בגלל זה אני חוזרת ומדגישה שלטעמי האישי זו יצירה ספרותית נפלאה. נותר רק לקוות שגם את את תחשבי ככה.

למעלה