זקוקה לעצה !!

• פותח הנושא aeda5
  • פורסם בתאריך

aeda5

New member
זקוקה לעצה !!

שלום לכולן פעם ראשונה שלי כאן ! אני פונה מאחר ואני כבר לא יודעת מה לעשות ואני מבינה שאני זקוקה לעזרה ! ילדתי לפני חצי שנה וכיום אני שוקלת 97 קילו כן 97 זה נשמע מחריד אני יודעת זה לא רק ששמתי אני מוזנחת מאד ואין לי כח לעשות דבר יש לציין כי אין לי עזרה ואני גם עובדת בחוץ וגם בבית בקיצור אני נראה ממש רע מבחורה ששקלה 50 קילו אני נראת היום כמו אישה בת 50 אני יודעת שזה דוחה את בן זוגי אבל אני לא עושה דבר השאלה שלי איך יוצאים מהמעגל הזה ? איך חוזרים לטיפוח איך חוזרים למשקל נורמלי אני כבר כל כל מיואשת וזה עושה לי כל כך רע אני מרגישה נחותה ליד כל אישה כל אישה נראית בעיני עדיפה ואני כל הזמן בטוחה שגם בין זוגי חושב כך אשמח מאד לשמוע את דעתכן תודה

jesie12

New member
דעתי?

מספיקה ההכרה שלך . הכל ביידים שלך, ורק שלך יש בך מודעות לעצמך ואת מציינת זאת כמעט בכל פיסקה את מרגישה שמנה מידי, מוזנחת מידי יודעת שזה דוחה את בן זוגך מה שנשאר לך זה לקום בבוקר ולהתחיל לשים לב לעצמך, תתחילי עם זה שתאהבי את עצמך קצת יותר ומכאן השמיים הם הגבול אני חייבת לציין ששקלתי יותר ממך ולא הייתי בי שנאה עצמית. שינוי יכול לבוא רק מאהבה ולא משנאה או דחיה עצמית כמו שאת מתארת..

Mריונטה

New member
מסכימה עם ג'סי

מודעות עצמית היא ההתחלה הנכונה, את המשך הדרך תצטרכי לבחור ( והיא ארוכה אבל בסופה "את" כמו שאת רוצה להיות מחכה לעצמך ). שינוי בהרגלי חיים לא צריך להיות גדוש בסבל אלא עם הבנה שהוא תהליך מתמשך. מנסיוני, אם תאהבי את עצמך גם לפני שתגיע למשקל היעד הדרך אל עצמך תהיה קלה יותר...תוכלי לקרוא שיחה שנכתבה לפני כמה ימים על טיפוח עצמי... נסי לבחור האםאת רוצה להיות בעלת עודף משקל ומוזנחת מאשר בעלת עודף משקל ומטופחת ( והטיפוח מהיר יותר ומתגמל לא פחות מההפחתה במשקל ). אני מאמינה שאם אנחנו אוהבים את עצמנו נקבל פידבק אוהב מהסובבים אותנו - משהו שמוקרן החוצה וחוזר דרך המראות שבעיני האחרים. אמרו כבר לפני שגם המסע הארוך ביותר מתחיל בצעד אחד...תתחילי, יהיו כאן הרבה לסייע ולתמוך בדרך. שיהיה בהצלחה

aeda5

New member
תגובה

שלום לכולן ! רק עכשיו פתחתי וכל כך שמחתי לקרוא את התגובות שמאד מחזקות ויש המון בכל דבר שנכתב אני מבטיחה לעצמי ולכן שממחר אני אשתדל להתחיל את השינוי שבוע טוב לכולן

יעל י

New member
ברוכה הבאה

97 זה אכן שמנה (ואני יותר דרך אגב) אבל הגעת להכרה כמו שג'סי אמרה וזה הצעד הראשון. אל תתמתיני לרזות כדי לחזור לטיפוח ויפה שעה אחת קודם. אפשר להיות גם שמנה מטופחת ולצאת ממקום של כח ולא נחיתות. חוצמזה למרות שאין עזרה (כמה ילדים יש?) צריך לקחת את עצמך בידיים ולהתחיל בדברים הקטנים כמו למשל להעיף "אוייבים" (מתוקים?עוגיות?וכו'),לעבור ללחם קל ומלא ולא רגיל. בהצלחה.

קודם כל

תתפסי את עצמך עכשיו מול הראי, תאספי שיער/תפזרי, תתאפרי כמו שרק את יודעת ואוהבת להתאפר, תלבשי את הבגדים שאת הכי אוהבת- ופשוט תחייכי, תאהבי את עצמך בכל צורה ותראי שפשוט המשקל יתחיל להעלם... כי פתאום תהי יותר מודעת לעצמך ופחות שקועה בתסכול... ואם תאהבי את עצמך בכל צורה שתיהי תגלי שבעלך יאהב אותך יותר ויעריץ אותך ויתמוך בך שזה הכי חשוב! המון הצלחה ושבוע טוב!

4n4t

New member
תשארי פה. זה עוזר!

תחליטי כל יום משהו קטן. יום אחד שימי מסקרה, ביום השני תחליטי שארוחה אחת את אוכלת "כמו רזה": חתיכות קטנות, לעיסות ארוכות. כל יום תנסי משהו חדש עם עצמך עד שאולי יום אחד תרצי לעשות הכול באותו יום. תחייכי לעצמך המון במראה. במיוחד כשאת זועפת, עצבנית, ממורמרת על כל העולם. תמיד יש מראה באיזור. לכי ותאמרי לעצמך מלה טובה תשארי פה תראי איך אנחנו סובלות ומה אנחנו עושות כדי לצאת מזה בהצ-לחה

12רוניתי

New member
התשובה היא--להתחיל לעבוד!! במובן של עבודה

על הבריאות ומראה הגוף. ספורט ובשילוב תזונה נכונה. לשם כך אני מייעצת לך לפנות לדיאטנית -לא החל ממחר אלא כבר מאתמול. לפעמים לבד זה קשה ולא מבוקר ולא זז. בהצלחה ותדווחי. ואם את צריכה עוד עזרה רק תגידי.

למעלה