זקוקה לעצה..

זקוקה לעצה..

היי אני זקוקה לעצה. אני ביחד עם חבר שלי כבר 8 חודשים ואני מרגישה שאנחנו לא עושים דברים שחברים עושים (הוא החבר הראשון שלי ככה שזו התנסות ראשונה שלי במערכת יחסים בוגרת). אנחנו נפגשים משהו כמו פעמיים בשבוע, כמעט כל שבוע מקיימים יחסי מין, וכל יום מדברים בטלפון. אני בדרך כלל זו שיוזמת פגישות בבית קפה וכאלה (חבר שלי לא אוהב לצאת לפאבים/מועדונים וכיוצא בזה). אני מרגישה שהוא לא יוזם, שאנחנו שוקעים בשיגרה משעממת עד מאוד. אין לנו יותר מידי נושאי עניין משותפים (הוא איש מחשבים והיי טק ואני יותר טיפוס שלי אורך חיים בריא), ולפעמים אני מרגישה בורה לידו. אני לא מרגישה שהכנסתי שינוי לחייו מאז שאנחנו ביחד, ואני שונאת הרגיש כאילו אני אמא שלו (הוא לא ישן מספיק, ולא אוכל מאוזן) אני יודעת ומרגישה שהוא אוהב אותי (הוא אומר את זה המון ורואים במבט שלי וביחס שלו כלפי). מה עוד חברים עושים? איך אפשר להכניס קצת אקשן למערכת יחסים?

ניסית לדבר איתו?

לדעתי התנאי ליחסים בריאים בין בני זוג הוא פתיחות. נסי קודם כל לספר לו מה מציק לך ולנסות למצוא פתרונות ביחד איתו. בנוסף אני ממליצה לך ליצור בעצמך שיגרה שתקרב בניכם. לדוגמא עשי איתו ביחד מינוי לתיאטרון או לחוג מסויים ובכך תיצרו עניין חדש משותף בניכם. את יכולה בנוסף ליזום אחת לכמה זמן טיול או סוף שבוע לשניכם בלבד, הרחק מהבית ומהשיגרה היומיומית.

תודה על העצה אבל-

הוא לא טיפוס ספורטיבי בעליל, ויש גם מגבלה של כסף... (שנינו חיילים). הייתי כבר בסיטואציה של להסביר לו, ואז כשהוא עשה את מה שציפיתי זה נראה מאולץ כזה, כאילו זה לא בא ממנו לגמרי. יש עוד רעיונות?

שירלי6

New member
על פניו

נראה שאין לכם הרבה במשותף, לפחות עד כה. למה את חושבת שאת צריכה להכניס שינוי לחייו?

אטיוד5

Active member
תקראו שניכם ...

את המיני-נובלה "התלמיד" להנרי ג'יימס ואח"כ תוכלו לדסקס שנה שלמה מי הרשע בסיפור.

bulb

New member
דווקא הייתי ממליץ על פרוזה של שארל בודלר

אטיוד5

Active member
פיכס, זה נשמע יותר מדי צרפתי, איכסה.

וכבר לא מדבר על זה שרק לפי השם הוא בטח כתב שירה במקום פרוזה. עוד מעט עוד תגיד לי שהוא אהב לשתות בוז'ולה.

למעלה