זקוקה לעצה ומיד

calanit25

New member
זקוקה לעצה ומיד

עבדתי עד לפני שנה בחברת סטרט אפ במשך שלוש שנים בתור מתאמת נסיעות והרווחתי משכורת נחמדה של 7000 ברוטו ורכב אם רציתי, משרד משלי אך החברה נסגרה ומאז מצאתי עבודות מזדמנות בתפקיד דומה (אך בתור מחליפה בלי אופציה) אשר בהן הרווחתי 6000 ברוטו. לא ישבתי בטל יום אחד ומייד מצאתי עבודה בתחום האדמיניסטרציה במשרד עורכי דין אשר בה אני עובדת כיום ומרוויחה רק 5000 ברוטו בתור התחלה (התחלתי לפני חודשיים) אבל עובדת 7 שעות ביום 5 ימי עבודה. (מה לעשות התפשרתי אבל המצב כנראה באמת קשה והפחד להיות מחוסרת עבודה גבר על גאוותי ועל רדיפת הבצע שלי)שלא לציין שעכשיו אני יושבת בקבלה. בעייתי היא כזאת, אני מכירה ומגדירה את עצמי כסוס עבודה וכאדם שנותן את נשמתו לתפקיד, אולם, עבודה במשרד עורכי דין , חוץ מהכנת פסקי דין, דבר שנורא מענין, שאר העבודה היא הדפסות, צילומים, פיקסוסים וספיגת השפלות וצעקות מהבוסים שהם בעל ואישה, שמרבית טרוניותיהם כלפי הן לא במישור המקצועי (כי אני אדם מאד אחראי) אלא במישור האישי וטרוניות של "למה העברת לי שיחה", "אל תבואי עם הנעליים האלה יותר הן עושות רעש", ויש עוד המון דברים קטנוניים שאני ממש מתביישת לספר וזה דבר שלא הייתי רגילה אליו עד עכשיו, תמיד יצאתי מוערכת ממקומות עבודה קודמים, אף פעם לא פוטרתי וכאן משום מה ירד לי הביטחון, מעולם לא הרגשתי כל כך טיפשה, וחסרת תועלת כמו שאני מרגישה עכשיו. אני ממשיכה לחפש עבודה באופן רצחני וקיבלתי הצעת עבודה מחברת רפואה שידועה בתחומה אך היא מוכנה לשלם לי 4,500ברוטו + נסיעות כולל ימי שישי אחת לשבועיים בתפקיד של פקידת קבלה ושרות לקוחות ולפי איך שהתרשמתי כשהייתי שם בראיון, אופי העבודה והייחס שאקבל שם לפחות יהיה הרבה יותר סביר ממה שאני מקבלת עכשיו. ולכן אני רוצה לדעת מה לעשות, האם לקבל את ההצעה ולקום בכיף לעבודה או להישאר באותו משרד עורכי דין, להרוויח קצת יותר ולעבוד פחות ימים ושעות ולספוג השפלות עזרו לי בבקשה תודה

orom

New member
לדעתי בשום מקרה

אין סיבה שתסבלי השפלות לא במקום העבודה ולא בחיים מחוץ למקום העבודה. אבל לענייננו ההחלטה היא בידיך- האם את מוכנה לוותר על 500 לחודש בשביל מה שנראה עכשיו כעבודה רגועה יותר מבחינה נפשית. דבר נוסף הוא הנושא של להיכנס לחברה גדולה- הדבר מאפשר לך להתקדם ולהתפתח מקצועית בתוך החברה, במשרד בו את עובדת כיום האופציה הזו לא קיימת. אופציה נוספת מעבר לשתיים שהזכרת היא להמשיך ולחפש אבל בצורה שונה מזו בה את מחפשת היום- אולי קו"ח שלך כתובים בצורה לא נכונה? אולי את לא עוברת ראיון? אולי את פונה למשרות שלא מתאימות למה שמוצג בקו"ח שלך? ועוד משהו מה את מחפשת? איפה את רואה אותך בעוד 5 שנים מהיום? לא משנה מה תחליטי גם אם תישארי במשרד עו"ד הזה את צריכה לשים למעסיקייך גבולות. אנשים רוצים ומחפשים שישימו להם גבולות וברגע שאת מקבלת בשתיקה את הערותיהם הם תופסים את זה כהסכמה שלך וממשיכים להתנהל באופן הזה שלא נעים לך. את צריכה להבהיר להם בעדינות ובתקיפות כי סוג ההערות הנוגע לבגדיך/ נעליך וכד' גורם לך אי נוחות.

soul26

New member
../images/Emo9.gifלא בכל מחיר

אני חושבת שלא צריך לעבוד במקום שלא נעים לך להיות בו, יש גבול לכל דבר. לא בכל מחיר נשארים במקום עבודה!!!!!!!!! בהצלחה, יפעת

לימור75

New member
10 שקל ליום - זה כל ההבדל

הנטו של 500 שקל הוא לכל היותר 300 זה אומר שאת משלמת לעצמך 10 שקלים ליום עבור שקט, הרגשה נעימה בעבודה, לקום עם חיוך, ולא לקבל אולקוס. לא שווה 10 שקל?

לזוז משם מהר

וטובה שעה אחת קודם, ההפרש בין המשכורת שאת מקבלת כעת לבין המשכורת שתקבלי במקום החדש שווה הרבה יותר לשקט הנפשי שלך שכמובן משפיע בעקיפין גם על בריאותך! מקום עבודה שגורם לך להרגיש "מעולם לא הרגשתי כל כך טיפשה, וחסרת תועלת כמו שאני מרגישה עכשיו." לא שווה להשאר שם אפילו אם יעלו את משכורתך! ולעומת זאת יש סיכוי סביר שבחברת "רפואה שידועה בתחומה" יש סיכוי להתקדם בתפקידים וכמובן בשכר. אני מאחל לך בהצלחה איציק

למעלה