זקוקה לעצה דחופה,

שביט4

New member
זקוקה לעצה דחופה,

אני יוצאת עם בחור גרוש +1 מזה שנתיים, אני רווקה , אהבתנו ידעה מספר פעמים עליות ומורדות עקב הבטחות של חתונה וחיים משותפיים אשר לא מומשו מצידו בטענה שהוא לא בשל לחתונה. בשל כך נפרדתי מס' פעמים אך בכל פעם חזרתי לאחר הפצרות והבטחות מצידו ,ובכל חזרה היה שולף לי "אס"(קלף) אחר חזק יותר ומצליח לשכנע אותי לחזור, לאחר שראיתי שלהבטחות אין תוקף נטשתי שוב כי לבחור כנראה טוב בחופש שלו, וביקשתי שיניח לי לנפשי, ולא יתקשר כמו בעבר ויבטיח הבטחות. ברצוני לציין שאין לי ספק שהוא אוהב אותי , מה דעתכם?????????? הוא לא אוהב מספיק? לא בשל? איך להתנהג אם ינסה ליצור קשר,וירצה לחזור ???????? נראה לכם שיש סיכוי לאהבה כזו????????

האלי

New member
לפי איך שאת נשמעת

לחוצה. תעזבי אותו. את רוצה להתחתן ולהקים משפחה. האיש, אולי אוהב אותך, אבל הוא את הקטע הזה עבר כבר. אם האיש עצמו היה בעדיפות ראשונה אצלך. הייתי מציע לך בכל לב להשאר איתו. אבל מהדברים שלך נשמע כאילו מה שהכי חשוב לך זה לתפוס מישהו בשביל להתחתן איתו... אז נראה שזה לא האיש בשביל זה. צאי לדרך. שלך, האלי.

רות 2

New member
את שואלת אם יש...

סיכוי לאהבה הזו ... יש . רק אם שתי הצדדים מאמינים ומרגישים שיש כאן אהבה המושטטת על יחסי אמון.... -הוא מפר הבטחותיו.. -הוא משקר לך...(עאלק לא בשל לחתונה ..הרי בסרט הזה הוא כבר היא.... ואין לו רצון ממש לחזור על התסריט בנתיים)... בת כמה את?? האם את מוכנה לחכות ..בשם האהבה?? אם את בת 17 .... חכי תני צ'נס ... אם את מדשדשת לתוך שנות ה30 ..אז בדקי מתי הרכבתת הבאה מגיע.... אף אחד לא יכול לענות על שאלתך האם הוא אוהב או לא ... שאת צריכה לשאול עצמך זה.. האם יש לו המוכנות שלך יש .... התחייבות לבניית מערכת זוגית ומשפחתית וכל מה שמתלווה לזה?....... האם יש סיכוי.....???????? איזה שאלה את שואלת -מי יודע? ואם תתחתני איתו מי יבטיח לך(חוץ ממך וממנו..) שיש סיכוי שזה יצליח.... מותק !!על כל אחד מבני הזוג מוטלת אחריות של 100% על ..ה50% שלו....

שום עצה שלנו

לא תעזור שביט רק את יודעת אם הוא באמת אוהב רק את יודעת אם הוא נוהג לעמוד בהבטחות או לא כמו שזה נשמע העליות והמורדות ימשכו בקשר הזה כל עוד הוא יתקיים אם יש לך כוח וסבלנות שאולי פעם יהיה אחרת (והדגש על אולי) לכי על זה אם לא תעצרי! שום עצה לא תעזור שביט יקרה רק החלטה שלך הייתי נורא רוצה להגיד לך לכי עם הלב אבל תיקחי בחשבון שהוא ישבר כיוון שה"אסים" מן הסתם כנראה אף פעם לא יגמרו לו... | ניצת שעדיין אוספת ת'שברים |

למעלה