זקוקה לעצה דחופה

זקוקה לעצה דחופה

שלום לכולם, ברשותי חתולה חמודה בשם מיצי, מיצי גרה וחיה איתי כבר 12 שנה. לצערי הרב מאוד מאוד אנחנו נאלצות להפרד (עקב סיבות אישיות שאינן קשורות בנו). מיצי כבר מבוגרת ואיננה יודעת מה זה לגור ולחיות בחוץ, היא במשך 12 שנה הייתה חתולה ביתית ובצער רב אני כנראה יאלץ למצוא לה אלטרנטיבה אחרת למגורים. מיצי איננה מכירה אנשים אחרים (מלבדי ומלבד אמא שלי) ולכן אני פוחדת שלא כ"כ תוכל להסתדר בבית חדש ו/או שמשהו ירצה לקחת חתולה מבוגרת (שיכול להיות שלא תהיה כ"כ חברותית בהתחלה, בגלל הפחד) אני אוהבת אותה מאוד ובמקביל עצוב ורע לי שאני חייבת למסור אותה. האם יש לכם עצה / רעיון / אנשים שאתם מכירים שאוספים חתולים ומתייחסים אליהם בכבוד? כל עזרה תתקבל בברכה

GeJuFan

New member
אני מתנצלת לא ברור לי למה

למסור אותה? ציינת שזה אישי, אבל מבלי לדעת מה הסיבה מאד קשה יהיה לנו לייעץ לך. (אם את רוצה את מוזמנת לשלוח לי מסר אישי עם התיאור הסיבה, ואני אנסה לעזור כמיטב יכולתי). בכל מקרה את צודקת מעטים מאד האנשים שיאמצו חתולה בת 12, האמת אני אישית לא מכירה אדם אחד מבני מכריי שלא מתעסק בהצלה של חתולים שייקח לביתו חתולה כה מבוגרת, ואלו שמתעסקים בהצלה מגדלים בעצמם מספר לא מועט של חתולים אישיים וחתולי אומנה שחתולה בת 12 שחיה כל חייה כחתולה יחידה פשוט תסבול בבית שכזה. בעיקרון המקומות היחידים שייקחו חתולה כה מבוגרת הם העמותות. אחת מהעמותות הללו (צער בעלי חיים הסניף בת-אביב) בטוח תמית אותה כמעט מיד אחרי שתצאו מהדלת, באחרות היא תחייה או סגורה בכלוב או בשטח מחייה עם עוד מאות חתולים, סביר להניח שמהלחץ של המעבר ומדיכאון של הפרידה מכם והכליאה בכלוב היא פשוט תרעיב את עצמה למוות.

GeJuFan

New member
היי פשוט תלחץ על שם המשתמש

שלי, ייפתח חלון קטן, שם תלחץ על "שלח מסר" וזה ייפתח חלון שבו תוכל לשלוח לי מסר.

למעלה