זקוקה לעצה דחוף!!!

Rינה

New member
זקוקה לעצה דחוף!!!

אמא שלי נשואה כבר קרוב ל40 שנה. לאחרונה גילת שבעלה בוגד בה עם חברה לעבודתו הבגידה נמשכה כבר המוווווון זמן (15) שנה. אבא שלי גם בן אדם חולני הוא מאוד אלים איתנו במשפחה רק שאמא שלי די "טיפשה" על זה שסבלה אותו ואת האלימות שלו. היא מתנהגת כאילו אין לה חיים והוא החיים שלה. כמה שירביץ לה לא אכפת לה העיקר שלא יפגש עם זאת שהוא נפגש. אני נורא רוצה לעזור לה אני יודעת שהיא חייבת לעשות משהו עם עצמה כי היא ממש משתגעת והיא חייבת להבין שיש לה הרבה בחיים והוא לא ממש הפסד גדול אבל היא ממש אטומה. איך אני יכולה לעזור לה?

כל מה שאני יכול להגיד

תמיכה קודם כל תתמכי בה, אם יש לך אחים ואחיות, גייסי אותם למשימה. אני מקווה שהיא מסכימה לקבל תמיכה. תני לה את כל האהבה שאפשר. דבר שני, אם אפשרי, נסי לברר טלפונים של אירגונים שיוכלו לעזור. זוהי כל העזרה שאני מסוגל לתת לך, בהצלחה. Proxima Centauri

את יכולה לאיים עליו ב: תלונה במשטרה

אם יהיה אלים. באלימות נגדו, אם יעז להרים יד על אימך. כל זה באשר לאלימות. באשר לבגידה שלו, אכן לאחר 40 שנים של ביטול עצמי וחיים דרך אדם אחר מצבה של אימך איום ונורא! עליך לעודד אותה למצוא דברים חדשים שיעניינו אותה, אם היא היתה המשרתת שלו 40 שנה כיום אין לה כיצד להתחיל חיים חדשים שכן אין לה את המקורות לכך. בנוסף לזאת מי שאמר/ה לה על הבגידה הזו לאחר 15 שנה הינה אישה אכזרית ביותר וכדאי להרחיק אותה מהאמא שלך (אם זו בת/בן הרי האכזריות הזו ממש לא מובנת לי). גירושין לא יעזרו לאמא שלך כי היא מפחדת לחיות לבד ולכן מוכנה לשאת את האלימות ואת היותה שטיח הנדרס על ידי אביך. אהבי אותה, אל תדברי על הנושא יותר מדי כדי לא לדכא אותה אלא הראי לה אהבה ושתדע כי היא יכולה לפנות אליך (אם לא את סיפרת לה על הבגידה) ובו זמנית תתחילי לטפל באביך בדרך שתמנע ממנו להתעלל באימך - שיטת הגזר והמקל. יעוץ מקצועי עשוי להיות בדיוק במקום - עובדת סוציאלית / פסיכולוגית שבוע טוב,

למעלה