זקוקה לעיצתכן...
שלום לכולם, כבר ניסיתי לפני שבוע לרשום הודעה ולצרף תמונה שלי אבל לא כ"כ הלך... אולי בעיות עם הSERVER אז עכשיו אני מנסה שוב... קודם כל, שמי מאיה ואני בת 25, כשניתקלתי בפורום הזה מאוד שמחתי כי אני חולה על איפור!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מעדיפה איפור על בגדים
ולעניין: התמונה שמצורפת מצולמת בעונת הקיץ, כשאני כושית, הבעיה שעכשיו העור שלי נוטה לצהבהב חיוור (איזה בעסה לא לכאן ולא לשם), ובלי איפור אני מרגישה לא זוהרת, בד"כ אני נוטה להתאפר בסגנון טבעי: בד"כ צלליות בגוון ורדרד/אפרסק או (זהב נוצץ של ג'ייד), סומק ורוד בובתי של BOAZ וליגלוס שקוף. * אני צריכה אתכן בנות/בנים: בא לי לשנות קצת את עצמי... (חברה שלי מארת מקצועית אבל אני מרגישה שהיא מאפרת אותי אותו דבר), חשוב לי להדגיש עיניים * אני מאוד אוהבת איך שמאפרים את ג'ניפר לופז (טבעי ובכל זאת מדגישים את מה שצריך) סליחה אם ההודעה יצאה לי קצת ארוכה *אז תעשו אותי יפה
שלום לכולם, כבר ניסיתי לפני שבוע לרשום הודעה ולצרף תמונה שלי אבל לא כ"כ הלך... אולי בעיות עם הSERVER אז עכשיו אני מנסה שוב... קודם כל, שמי מאיה ואני בת 25, כשניתקלתי בפורום הזה מאוד שמחתי כי אני חולה על איפור!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מעדיפה איפור על בגדים