זקוקה לעיצתכן...

gmaya

New member
זקוקה לעיצתכן...

שלום לכולם, כבר ניסיתי לפני שבוע לרשום הודעה ולצרף תמונה שלי אבל לא כ"כ הלך... אולי בעיות עם הSERVER אז עכשיו אני מנסה שוב... קודם כל, שמי מאיה ואני בת 25, כשניתקלתי בפורום הזה מאוד שמחתי כי אני חולה על איפור!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מעדיפה איפור על בגדים
ולעניין: התמונה שמצורפת מצולמת בעונת הקיץ, כשאני כושית, הבעיה שעכשיו העור שלי נוטה לצהבהב חיוור (איזה בעסה לא לכאן ולא לשם), ובלי איפור אני מרגישה לא זוהרת, בד"כ אני נוטה להתאפר בסגנון טבעי: בד"כ צלליות בגוון ורדרד/אפרסק או (זהב נוצץ של ג'ייד), סומק ורוד בובתי של BOAZ וליגלוס שקוף. * אני צריכה אתכן בנות/בנים: בא לי לשנות קצת את עצמי... (חברה שלי מארת מקצועית אבל אני מרגישה שהיא מאפרת אותי אותו דבר), חשוב לי להדגיש עיניים * אני מאוד אוהבת איך שמאפרים את ג'ניפר לופז (טבעי ובכל זאת מדגישים את מה שצריך) סליחה אם ההודעה יצאה לי קצת ארוכה *אז תעשו אותי יפה

gmaya

New member
איך מגיעים לתוצאה כזו ../images/Emo35.gif

אתם רואים: המראה שלה כזה זוהר? עם הרבה לחות. איך מגיעים לתוצאה כזו? למה היא כזאת מבריקה?

yottami

New member
פשוט מאד קחי שמן תינוקות ומרחי על

הפנים.....ככה זה לפחות נראה בתמונה....חמודה שלי לא הולכים ככה לא למועדון ולא למסיבה ולא לעבודה ולא ללימודים ואת יודעת..אפילו לא למכלת.......זה מראה מאד מבריק.......ואת בחורה יפה אני הייתי ממליץ לך ללכת על צללית מבריקה על עצם הלחי או על השימר של איל מקיאג' בגוון MOON וזה הכל אבל בהחלט לא מבריק על כל הפנים כי זה נראה מזיע מאד......בהצלחה

כן יוסי צודק הגעתי למסקנה הזאת אחרי

כמה וכמה ניסיונות חחחח אני חולה על המראה הזה אבל מה לעשות זה בעיקר איפור לצילומים וכאלה לא לזמן ממושך של כמה שעות... יוסי דר"כ תגיד וזלין יכול לשמש כשימר??? שימר נטרלי בלי צבע רק מבריק?

little bony

New member
אממממ.. יוסי../images/Emo70.gif

לים אפשר ללכת בלוק המבריק... במיוחד בנים זה ממממש יפה

gmaya

New member
איך ניתן להגיע למראה של ג'ניפר לופ?

איזה סומק אתם ממליצים למראה שזוף? ובכלל אשמח לקבל המלצות (מיודעי דבר בבקשה)

לג'ניפר לופז אין לוק אחד

יש לה כמה לוקים.. אבל בעיקר מדובר באיפור שבדרך כלל הוא בגוונים מאוד טיבעיים תוך שימת דגש על קונסילר מאוד בהיר, סומק על בסיס מבריק, שימר, וצלליות בהירות בגוונים של ברונזה, אפרסק, זהב ולבן. המאפרים של ג'ני דואגים לפסל לה את האף הרחב על ידי הצללות בצידי האף, שפתון דהוי (מאוד דהוי)שמעליו מונח גלוס שקוף בגוון אפרסקי, סומק בובתי מבריק(שהוא רק על הלחיים עצמן ולא לאורך כל עצם הלחי) ריסים מלאכותיות עדינות שמדגישות ומגדילות את העיניים הקטנות של ג'ני וזהו בעיקר

yottami

New member
אני עם עוז...בהחלט אף אחת פה לא

ג'ניפר לופז.....וגם אף אחת לא נועה תשבי......הכוונה הכללית שלי שאיפור צריך להתאים לכל אחת באופן שונה.....לפי מבנה הפנים שלה והעפעפיים שלה......ויש פה יפות מאד.........

נכון..חוץ מזה

שעד כמה שהאיפור הזה נראה פשוט, הוא ממש לא פשוט רק מאפר מיקצועי בעל ניסיון יכול לצור את המראה הזה בשלמותו.. צריך לדעת אין למרוח מייק פ כמו שצריך, איך להדביק ריסים איך לעשות תחימה חיצונית עדינה דקה ומדוייקת מתחת לעין

למעלה