זקוקה לעיצה

nuniguk

New member
זקוקה לעיצה

פעם ראשונה שאני נכנסת לפורום, והתרשמתי לטובה. אני בתחילתו של טיפול, ואני זקוקה לעיצתכן. תחילה אספר קצת על הרקע של הבעיה. לפני כשנתיים וחצי נכנסתי להריון, וזאת לאחר נסיונות ספונטניים להרות במשך כשנה. ההריון לא התפתח ונאלצתי לעבור הפלה, מאז אני לא מצליחה להכנס להריון. לפני חצי שנה התחלתי עם איקקלומין, עברתי שלושה טיפולים כאלה שלא הצליחו, אמנם היה ביוץ, אך לא הריון. לפני חודש עברתי בדיקת רחם (יש לציין שזה היה הדבר הכואב ביותר שעברתי בחיי - גם לכן זה היה כ"כ כואב)וגילו שיש לי חצוצרה ימנית סתומה. והרי הבעיה, הרופא שלי המליץ על לפרוסקופיה, חברי שלי שהיא מכרה של דר' אורובייטו (או אולי פרופ', תסלחו לי אבל אני לא כ"כ יודעת), ספרה לו על הבעיה שלי, והוא אמר לה שהוא לא היה מבזבז את זמני בניתוח שכזה והיה שולח אותי ישר להפריה. לפיכך הלכתי חיעוץ אצל פרופ' שלו, והוא שלל לחלוטין את הלפוסקופיה, בטענה שזה יותר מזיק מאשר מועיל, ןאם כבר הוא היה עושה היסטורוקופיה. וכן המליץ לי לעשות שלוש הזרעות לפני ההפריה. הלכתי עם ההמלצות של פרופ' שלו לרופא שלי והוא אמר שהוא בכל זאת ממליץ על הלפרסקופיה אני צריכה לעבור ביום רביעי הזה ועדה ואני ממש לא יודעת מה לעשות. אני מצטערת שזה יצא ארוך, אך אני אשמח להצעות. תודה מראש נועה. נ.ב הפרופיל ההורמונלי שלי תקין.

צוקה1

New member
ברוכה בהראה ומקויים שתעברי בהקדם

לפורום הנחשק יותר- הוא פורום הריון לאחר טיפולים. מכיוון שעברתי סה"כ 4 ivf ותו לא וגם אז לא ידעתי מהחיים שלי אז ממני לא תצא הישועה- בטוחה שבנות שיודעות תענינה לך. מקווה שכל מה שתחליטי לעשות יקדם אותך במהרה לילד המיוחל. צוקה

nuniguk

New member
מקפיצה

רות10

New member
גם לי אותה בעייה כמו שלך

לפני כשנה ו-4 חודשים עברתי לפרסקופיה להסרת ציסטה בשחלה ימנית אצל פרופ' גולדנברג באופן פרטי. לאחר מכן התברר כי חצוצרה ימנית שלי חסומה. בהתייעצות עם שני רופאים (באופן פרטי) אחד מהם הוא פרופ' גולדנברג (מומחה מס' 1 בלפרסקופיה) וגם הרופא השני המליצו לי לא לעשות ניתוח/צינתור לפתיחת החצוצרה מאחר שזה לא יפתור את הבעיה בוודאות. מאז עברתי 5 הזרעות ואני לפני הזרעה אחרונה. במידה ולא תצליח אני מופנית לטיפול IVF. כדי להמנע מבדיקה/ ניתוח פולשני הייתי ממליצה לך ללכת לייעוץ אצל פרופ' גולדנברג. בהצלחה בכל מה שתחליטי.

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. אם החצוצרה הימנית תסומה אבל אין בה נוזל, זה אומר שבכל פעם שאת מבייצת מהחצוצרה הימנית אין סיכוי להריון (יש סיכוי קלוש שהביצית תנדוד בחל הבטן ותגיע לחצוצרה השניה, אבל זה באמת כבר גובל בניסים). לפי מה שתארת לא ברור למה יש צורך בלפרוסקופיה. לפרוסקופיה בודקת את הרחם והחצוצרות מבחוץ. האם יש חשש להידבקויות? לשם מה המליץ דר' שלו על הזרעות, האם יש אצלכם בעית זרע? אם הבעיה היחיה היא חצוצרה סתומה,ניתן לקחת הורמונים שיגרמו להגדלת מספר הזקיקים ואז יהיה ביוץ משתי החצוצרות. אם נורא רוצים אפשר לשלב בזה הזרעה, אבל ממש לא ברור בשביל מה צריך הפריה במקרה כזה. בקיצור, איכשהו הנתונים שאת מתארת לא מסתדרים לי בכלל עם החלטות הרופאים. האם קיימים נתונים נוספים שלא הזכרת? שבוע טוב נועם נועם

למעלה