זקוקה לעיצה

זקוקה לעיצה

את שאלתי אני מביעה בעזרת השיר הבא. רק אציין שאני נשואה ותמיד חשבתי שאני סטרייטית אך פתאום הופיעו הרהורים ותהיות בבקשה: אני כותבת לראשונה בפורום אני נשואה ורק לאחרונה גיליתי רגשות חדשים שבעצמי עדין לא ממש יודעת מה קורה איתי. מנסה לבטא את תחושותי בעזרת שיר שכתבתי : אהבה אסורה תחושות חזקות שאינן מרפות לרגע זרמים חזקים של אהבה אסורה הדמעות שלא מפסיקות לרדת מאיימות על שלוות הנפש שכה נחוצה אני רוצה לצאת לעולם ולצעוק לכולם שרגשות כאלו לא חוויתי כבר מזמן אך אינני יכולה,משהו חזק עוצר בעדי ואינני יודעת אם זו את או אני מרגישה כי צועדת אני לפי התהום מתקרבת לקצה וכל כך נהנית מההליכה אך נכנסת ללחץ כשרואה לפתע את גובה הבעייה ותוך כדי כל ההרהורים לא יכולה שלא לשאול את עצמי האם אלו רגשות הדדים? או שמא סוג של רחמים? האם תחושות הבטן שלי אותי מטעות? מדוע זכיתי באהבה אסורה שכזאת? התחושה הזו אינה מרפה לרגע ומאיימת לשבור אותי לרסיסים רבים רוצה אני לנסות לנשק אותך רק פעם אחת ולראות כיצד רגיש וכיצד גם את אנא כוח עליון,עזור שיהיה לי קל להחליט מה אני רוצה בכלל האם אני מוכנה להתקרב עוד צעד אחד? כי לוותר עליה אני לעולם לא אוכל!

למעלה