זקוקה לעידוד

בננה141

New member
זקוקה לעידוד

כבר יותר מחודש אני מנהלת יומן די עקבי.. בדיקות מציאות פחות או יותר ואין תוצאותץ....

amit469

New member
אני מתעסק בזה חודשיים ../images/Emo9.gif

ואין תוצאות .. אמנם הצלחתי על הליילה השני אבל אחרי שניה של אור לבן הכל התרסק .. חלומות צלולים זה דבר שצורך זמן השקעה והרבה תשומת לב במשך כל היום . אם את עושה את זה נכון את תצליחי . תמשיכי לרשום ביומן חלומות בכל בוקר והצעה שלי תעשי MILD אני עשיתי אותה ביום השני שבכלל ידעתי על חלומות צלולים והיה לי התחלה של אחד
. בנושא הזה אין לך לאן לדלג או לקפןץ תתאזרי בסבלנות ותלכי לפי הסדר של השלבים . תרשמי יומן חלומות כל בוקר , תתמקדי רק אבל רק אך ורק ביומן חלומות בלי שום נושא אחד ברגע שהחלומות יתחילו להיות ארוכים תתחילי לעשות RC ע"פ הרגלים : (כל פעם שאת משתינה , מסתלת על מטוסים , נכנסת או יוצאת לעבודה , בודקת מה השעה , את שומעת ביפ ***אגב זה מהGUIDE
) אחרי זה תוך כמה ימים של RC תעברי לשיטה הראשונה MILD . מפה והלאה אני לא יודע .. זה מה שאני מציע

Bluescale

New member
שיטות מתקדמות

Mild כן מומלץ להתחלה אבל שאר המתקדמות לא היתי מציע להתחיל איתן. זה מבלבל, לא יודעים איזו הרגשה תיווצר,לא מודעים לחוש החלום אז שיטות העירנות הם לא מומלצות בהתחלה. מה שכן, אני ממליץ בחום סוגסטיה לפני שינה וביטחון עצמי

עם היית קצת חכם

היית מבין שלא עושים רק יומן צריך גם לתרגלללל בדיקת מציאות או MILD ורק עם יש לך אומץ תתחיל כבר WILD

למעלה