זקוקה לעידוד

tuti451

New member
זקוקה לעידוד

הי בנות.
עוברת את התרומה שלי באלישע. נסיון ראשון כשל אבל הגרוע מכל שלא נשארו עוברים. לפי ההסכם עם אלישע מקבלים 6 ביציות. הביציות של התורמת שלי הופרו אבל איכזבו. מתוך ה-6 ביציות התקבלו רק 2 עוברים. אחד ברמה A עם 6 תאים ואחד ברמה B עם חמישה תאים. שאר העוברים נותרו בגודל 2 תאים מה שלא מאפשר הקפאה. ההחזרה הייתה של שני העוברים הגדולים יותר שהתקבלו אבל גם זה היה מאכזב כי ציפו מהם להגיע ל8-10 תאים ולכן גם הייתה החלטה להחזיר שניים. כמו שכתבתי בהתחלה הנסיון כשל וקיבלתי אתמול תשובה שלילית. בהסכם עם אלישע מגיע לי לקבל עוד 3 ביציות ללא תוספת כסף רק עבור ההליך של ההחזרה. אממה מרגישה שנדפקתי. במקום שאוכל להחזיר מהנסיון הראשון לפחות פעמיים קיבלתי תורמת, אומנם צעירה בת 29, אבל שהביציות שלה לא יותר איכותיות ממה שאני יכולתי להניב בגילי 45.
אשמח לתובנות, הצעות.
כמובן שעכשיו עולות התהיות והשאלות של : למה היקום עושה לי את זה? אולי אני לא אמורה להמשיך? דברו איתי חברות. זקוקה לעידוד...

היי יקירה

לא תמיד מצליחים בנסיון הראשון. לפעמים התהליך ממושך יותר ומצריך עצבים חזקים. אין ברירה. אני הצלחתי בתורמת השלישית (והיו עוד כמה ביטולים של תרומות בדרך בגלל תגובה לא טובה של התורמות. את הנסיונות האלה אני אפילו לא סופרת). אני חושבת שעדיף לבחור תורמת צעירה. עד גיל 25. כך המליצו לי, וזה מה שהצליח לי בסוף. קיבלתי 9 ביציות, היו 7 הפריות ונוצרו 5 עוברים. מה שהספיק לי לשתי החזרות. מהראשונה קיבלנו את המהממת שלנו והשני מתפתח לו עכשיו.
בתרומות הקודמות שמתי דגש על הוכחת פוריות וזה לא ממש עזר לי. מבחינתי היום עדיף תורמת צעירה.
מה אומר החוזה שלך? האם אין התחייבות למינימום של עוברים איכותיים בדרגה A?

מכירה את כל השאלות והתהיות האלה, על היקום שמנסה לומר לנו משהו. זה רק הכאב שלנו שמדבר. לא היקום. ותאמיני לי אחרי כל מה שעברתי הייתי משוכנעת שהיקום מנסה להוריד אותנו מנושא ההורות, אבל זאת כמובן שטות.

מאחלת לך הצלחה בפעם הבאה.

אשרת 1972

New member
את מזכירה לי את השאלות ששאלתי אני בעצמי

אולי האל לא רוצה שיהיו לי ילדים , אולי ואלי ואולי שאלתי אלפי שאלות , אבל לצערינו תשובות אין ונותר רק הכאב , תבכי תצעקי תשחררי את הכעס שתסיימי להתאבל על ההריון שלא היה תתרכזי בפיצוי שמגיע לך אולי התורמת עכשיו היא זו שאת מחכה לה שהביציות שלה יביאו לך את הילד המדהים לו חיכית , הצעתי תמשיכי לפיצוי ואני מקווה שההריון המיוחל יגיע במהרה , בהצלחה

למעלה