זקוקה לעידוד

• פותח הנושא llt
  • פורסם בתאריך

llt

New member
זקוקה לעידוד

יום חמישי 18/12/14 הייתה החזרה של 2 עוברים יפים, המשך טיפול 2 אסטרופם ליום , אוטרגסטון 3 פעמים ביום וזריקת גסטון פעם ביומיים, החל מאתמול בערב כאבים מוזרים בבטן תחתונה שנמשכו גם לתוך הלילה , האם זה אומר שהטיפול נכשל?
כל המצב הרוח ירד לי אוף !!!!!!!!!!!!!!!!

lit יקרה

אני יודעת (חשה זאת על בשרי בימים אלה ממש) עד כמה קשה לעבור את הימים האלה מבלי להתעסק בכל מיחוש וליחס משמעות לכל תחושה גופנית. זה ברור לי לגמרי. בלתי אפשרי ממש.
ובכ"ז, אני אומרת לך, מה שאני אומרת לעצמי – התחושות האלה לא אומרות הרבה.
בשלב הכ"כ מוקדם שבו את נמצאת, לא ניתן בכלל לחזות אם הייתה הצלחה או לא – אי אפשר להרגיש עדיין את השפעות הורמון ההיריון, ולא ניתן לחוש במחזור הממשמש ובא. יתכן ומה שהרגשת היו כאבי ההשתרשות ויכול להיות שסתם - מיחוש חולף.
וממילא, בתהליך שאנחנו עוברות מופקעת מאיתנו היכולת לסמוך על הגוף ועל תחושותינו. כי מי יודע מה קשור להריון ומה תולדה של מגוון ההורמונים שאנחנו מזריקות ובולעות? הרבה (אם לא כל) ממה שקורה לך בגוף עכשיו הוא תוצאה של ההורמונים אלה – כולל תופעות "הריוניות" וכולל הדחייה שעשויה להיות בהופעת המחזור.
אפילו את תופעות הלוואי של ירידת ההורמונים או העלייה ברמתם שחוויתי במחזורי IVF רגילים (כתוצאה מצמצום או הגברת הפרשתם ע"י הגוף) אני לא יכולה לאתר עכשיו, כי ההורמונים נשארים, ככל הנראה, ברמה קבועה יחסית.

מחזיקה אצבעות ומאחלת בדיקת בטא גבוהה!

llt

New member
תודה קרמבו על דברייך החכמים והשפויים לא נותר אלא לחכות

ממש לא

הכאבים יכולים להגרם מכל מיני סיבות. זה יכול להיות בגלל השתרשות ויכול להיות בגלל ההורמונים שגורמים לכל מיני תחושות מוזרות ברחם.
תחזרי להיות שמחה

לירן341

New member
כל התחושות המוזרות, מיחושים, זה לא אומר כלום על הצלחה או

חוסר הצלחה של הטיפול. אנחנו שמות לב לכל פיפס, וזה ברור, אבל תנסי לחשוב חיובי, להירגע ולהמתין בסבלנות לבדיקה, נכון שזה לא קל, שיהייה המון בהצלחה

ההורמונים עושים בלבלה בראש.

וחוץ מזה עדיין אין השתרשות.
השתרשות אמורה לקרות בין היום ה-5 ל-יום ה-9 אז לא לדאוג, ולא לחשוב שלילי.
אל תתאמצי ולא להרים דברים כבדים.
נתפלל לבורא עולם לניסים בחג הזה.

בהצלחה

זה לא מדוייק

השרשת העובר מתרחשת בין 5-7 ימים מיום הביוץ ולא מיום ההחזרה, כך שהיא 6 ימים לאחר הביוץ (בהנחה שההחזרה הייתה ביום השלישי).

לפעמים יש התשרשות מאוחרת.

בגלל זה ישנם מצבים שהבטא נמוכה מאוד. בטא 10 ובסוף יש מקרים שזה מסתדר.
אז אין כללים, ואי אפשר לדעת. גוף האדם זה לא סטטיסטיקה.
כמו שכל הריון שונה מקודמו.
אישה יולדת 10 ילדים, וכל הריון מאופיין אחרת.
לא כל ילד נולד עם אותו אופי למרות שהחינוך שלהם דומה והם גדלו באותו בית ואצל אותם הורים.

למעלה