זקוקה לעידוד

זקוקה לעידוד

שלום לכולן, לא ממזמן עידכנתי שאני לאחר ניתוח ושאלתי (מניסיונכן) מתי יעלמו כאבי האנדו העמומים...
אז זהו... מאתמול הם כבר ממש לא עמומים
הם התחילו אתמול בבוקר בצורה עמומה, נעלמו וחזרו להם במהלך היום ולאחר שהיה נראה שממש נעלמו לגמרי בערב (בדיוק בזמן שהייתי בפגישת מעקב לאחר הניתוח ואמרתי שבסה״כ יש שיפור משמעותי..) הם חזרו במלאו הדרם, אבל ממש! גם לאחר שהלכתי לישון ונירדמתי בקושי רב, התעוררתי באמצע הלילה מהכאבים ולא הצלחתי להירדם עד השעות המוקדמות של הבוקר...
יש לציין שאני מעט יותר משבועיים לאחר ניתוח ואני גם עם התקן מירנה.
אני אשמח לשמוע עידודים וסיפורים אישיים... כל כך מתסכל להיות לאחר ניתוח ולהרגיש ששום דבר לא השתנה

זואילי

New member
אולי, יתכן... שזה מהמירנה

ואם יתמזל מזלך ותסתגלי להתקן - אז הכאב יעבור תוך כמה זמן.

העניין הוא שפשוט עכשיו אי אפשר לדעת ממה הכאב.. אם קשור לניתוח או למירנה או סתם לאנדו.

אצלי - היו לי 4 שבועות מזעזעים מבחינת כאבים אחרי הכנסת ההתקן. כשהגוף הסתגל - נעלמו כלא היו. חשבתי אז שהכל חזר. חשבתי אז שזו היתה טעות לשים התקן. אבל כשהכאב חלף - חלפו גם המחשבות.

לכן - הייתי אומרת לך, קחי נשימה עמוקה ותחכי.
היה והכאבים ימשכו נגיד חודשיים מהניתוח והמירנה - יש מקום ללכת לרופא.

תודה

הצלחת לעודד אותי קצת שיתכן ויש סיכוי...
התקנת ההתקן נעשתה כשבוע לפני הניתוח (כלומר אני עם ההתקן כבר 3 שבועות)
ושבוע לפני הניתוח ממש סבלתי מכאבים אבל מאז הניתוח הכאבים נרגעו והיו עמומים עד אתמול...
בקיצור נראה שאני צריכה לנסות לתת צאנס לגוף להתאפס, הבעיה שהמשככי כאבים שאני נוטלת (נורופן/אופטלגין) פשוט לא עוזרים ואני לא מצליחה לתפקד ( כואב לי הלב על הילדים שלי..

מניסיונך, אני אני מגיעה למרפאת כאב?

זואילי

New member
אני ביקשתי הפנייה מרופא המשפחה

כחלק מכל המחלקות אליהן אני קשורה בגלל האנדו.
מניחה שביקשתי מסוריאנו מכתב הסבר לרופא המטפל...

למעלה