זקוקה לעזרתכן

מעין26

New member
זקוקה לעזרתכן

אז אחרי זמן רב שאני משתתפת סמויה בפורום ופעילה יותר בפורום השכן של לקראת הריון הבנתי שהגיע הזמן להכנס לפעילות מלאה יותר כאן. אז ככה מנסים שנה וחודש מאובחנת כפולוצסית, הבעל תקין, קיבלתי איקקלומין 4 חודשים והחודש הזה קיבלתי גם כוריגון. אתמול הגיע המחזור שוב פעם וביום ראשון יש לי שוב תור במרפאת פוריות. השאלה מה השלב הבא? הרופאה דיברה איתנו על טיפול שנותנים לחולי סכרת וגילו שהוא עוזר לפולוצסטיות. מישהיא שמעה על זה? האם עוד חודש לקבל איקקלומין וכוריגון או שמשנים טקטיקה? אשמח לשמוע את דעתכן.

לי מ ו ר

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

מקווה שלמרות שנורא נעים פה, לא תהיי פה הרבה זזמן. בקישורי הפורום יש מידע על פוליצסטיות או בשמו הלועזי pco . אם אני לא טועה את מדברת על גלופאז', ואין לי מושג בדיוק איך זה עובד. עוד מעט יכנסו הפוליצסטיות, שמבינות בזה יותר ממני. השלב הבא הוא הזרעה, פעולה פשוטה שבה מחדירים את הזרע לתוך הרחם (כמו בדיקה גניקולוגית רגילה), ובכך מעניקים יתרון גדול לזרע. בכל מקרה שיהיה בהצלחה

מעין26

New member
חייבת לספר קטע שהשאיר אותי המומה

לפני יומיים מרוב שיעמום נכנסתי לכל מיני פורומים וגיליתי פורום של נומורולוגיה(תורת המספרים( כתבתי לו את שמי ותאריך הלידה וגם של הבעל ומה הוא כתב לי היום" לצערי אני לא רואה עד 2006 הריון אצלך, הלוואי ואתבדה" מה אתן אומרות? כי אני כרגע דיי בשוק, להאמין לא להאמין? זה עוד 3 שנים.

לי מ ו ר

New member
קצת קשה לי להאמין

אחותי למדה את הנושא, ועסקה בו תקופה. מה שהבנתי ממנה, שאפשר לומר שיש שנה טובה שבה יכול להיות הריון, אבל הנומרולוגיה לא יכולה לתת תשובה מתי תהיי בהריון. בקיצור ממש לא להאמין.

לא לא לא

תגידי השתגעת???? את רוצה לחפש מתחת לבלטות סיבות להיות פסימית?????? אני מאד מאד כועסת על תגובות כאלו שנותנים לאנשים בלי שום אחריות על ההשלכות הרגשיות שיכולות להיות לזה. זה לא מדע וגם המדע כמו שאת יודעת הוא לא הכי סוגר על עצמו.. אז על אחת כמה וכמה נומרולוגיה שכבודה במקומה מונח אבל לא צריך להגזים!! אני בטוחה שבהכרח סטטיסטית יש עוד מאות אם לא אלפים של זוגות עם אותו תאריך לידה כמו שלכם שיש להם ילדים!! וגם לך יהיה ולא, לא עוד שלש שנים תסמכי על האינסטינקטים שלך בפנים ולא על מה שאומרים בחוץ!!

nuni2212

New member
שטויות......

אני הייתי אצל נומרולוג (ידוע מאוד !!!!) והוא אמר לי שאני לא אתחתן עם בעלי הנוכחי ואני אחיה בחו"ל ובלה בלה בלה בלה...... כמובן, שום דבר לא התגשם ואני נשואה לאותו בחור עם 2 ילדים. צאי מזה!!! אף אחד לא יודע באמת מה יהיה למרות שהיינו מעדיפים לדעת!

talib3

New member
אל תכניסי את עצמך לסרטים כאלה

גיסתי עוסקת בקריאת קלפים,תיקשור,קריסטלים וכו' לפני חודשיים היא אמרה לי שאני בהריון, וכדאי שאעבור בדיקה. בעלי ואני החלטנו לא להתייחס לדבריה ולהמתין עד לבוא המכשפה. אני לא אשקר ואומר שלא היה בי שמץ של אמונה בדבריה, אבל זה פשוט לא היה ריאלי. ואכן המכשפה הגיעה, לא הריון ולא נעליים, די התאכזבנו. מאז ביקשתי ממנה לא להתעסק בנושא היות וזה נושא רגיש אצלנו. בסיטואציה שבה אנו נימצאים נסכים לעשות כמעט הכול על מנת להגיע להריון המיוחל,ולא שאני מזלזלת חלילה, אבל לפי דעתי זה מסוכן משום שלאור הדברים הללו את יכולה להטות את עתידך בעצמך,ולא תמיד לטובה. לכן אני מציעה לא להכנס לזה ועוד בנושא רגיש. אף אחד לא יכול לחזות את העתיד, גם לא הרופאים. מה שצריך זה המון תקווה ואופטימיות
בהצלחה

ישראלה2

New member
להאמין בעצמך בלבד

כמה פעמים כבר הייתי אצל רבנים והיו בשבילי אצל קוראות בקפה וכדומה. שום כלום!הבטחות הבטחות והכול סתם

1ויוי

New member
היי גם אני קיבלתי 2006

+ פוטניצאל גם ל2008 ושמחכות לי 3 שנים לא קלות כאילו שהשנים האחרונות אחרי שאיבדתי את הבנים שלי היו קלות .. חשבתי שהוא עונה לכולן 2006 אבל לפטיט הוא נתן סיכוי עוד חצי שנה - איזה כיף לה... נו טוב מגיע לי בגלל ששאלתי אז מה כדאי לעשות להקפיא את העוברים עד 2006?

מיכל25אב

New member
אני מקווה שאת

לא יושבת בבית עכשיעו 3 שנים ומחכה...... לפני כחצי שנה ישבתי ליד קורא בכף היד ששאל אותי אם אני מתכננת ילדים ואמר שהוא לא רואה ילדים בידיים שלי...זה היה יומיים לפני השאיבה האחרונה שעברתי בינתיים... בבקשה אל תיחסי לכך כל חשיבות!

mayarut

New member
למעין 26 נומרולוגיה אמת או שקר?

היי מעיין! נומרולוגיה מבוססת על שיטת חישוב קבלית (קבלה-יהדות). בכדי לדעת לעסוק בזה עד כדי חיזוי עתיד באופן מוחלט צריך ללמוד הרבה מאד, מספר שנים רב שלפני כן יש לדעת גם יהדות וקבלה. לצערנו בארץ כל חובב לאחר קורס ערב של שלושה חודשים הופך להיות מומחה זה ואחר, אז - מי האיש? מה טיבו? ומה הוא יודע/למד? נומרולוגים שלמדו קבלה לעולם לא יואמרו לך דבר כזה היות שעל פי תורת הקבלה יש אפשרות תיקון לכל אדם, גם אדם שנגזר לו משמים שלא יהיו לו ילדים יש אפשרות לתיקון!!!! אז הייתי מבצעת DELETE לכל הארוע! בהצלחה, מאי

EFRAT NIR

New member
היי , הטיפול הוא גלוקופאג'

ואני לוקחת אותו כחלק מהטיפול אבל לא כי אני פוליציסטית אלא כי יש לי אינסולין קצת גבוה , אני עברתי 5 מחזורי איקקלומין והזרעות , יכול להיות שתעלי מדרגה להזרעות . בהצלחה

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. אחת תהופעות של פוליציסטיות היא תנגודת אינסולין, כלומר האינסולין לא מבצע את תפקידו כמו שצריך. מה שגורם בין היתר לעליה במשקל. גלוקופאז' הוא תרופה הניתנת לחולי סכרת בעלי תנגודת אינסולין ומשפרת את פעילות האינסולין. מתסבר שתפקוד תקין של אינסולין יחד עם ירידה במשקל מאזן גם את הביוץ. אני מניחה שתקבלי אותו במקביל לאיקקלומין. רק שאלה קטנה, האם הטיפול באיקקלומין לווה במעקב US? האם הרירית היתה תקינה? האם היה ביוץ? (טוב זה כבר שאלות קטנות
). חג שמח ושבת שלום נועם

מעין26

New member
תודה על קבלת הפנים הנעימה

לגבי השאלות אז ככה: האיקקלומין לווה בחודש האחרון במעקב זקיקים וכן היה ביוץ והרירית הייתה תקינה. מחר בבוקר יש לי תור לרופאה ואז נדע מה הלאה. מקווה שהכל יהיה בסדר. שוב תודה על התמיכה.

למעלה