זקוקה לעזרתכן

Sedna

New member
אתה טועה וזה מוכח מדעית

הומוסקסואליות היא לא תכונה נרכשת. יש יותר ויותר מחקרים בזמן האחרון שמצביעים על סיבות ביולוגיות לנטייה מינית. יש גם תיאוריה שגורסת שזו דרך של הטבע "ליצור איזון" כלומר לנסות לוודא שחלק מסוים מהאוכלוסיה לא יתרבה (אני לא רומזת כאן בשום צורה שהומוסקסואלים ולסביות לא צריכים להביא ילדים. אנחנו עושים הרבה דברים בניגוד לדרך הטבע, למשל נטילת גלולות למניעת היריון). מה שידוע בוודאות זה שהתופעה הזו קיימת גם בטבע אצל בעלי חיים, מה שמוכיח לדעתי שזה טבעי - הרי אתה לא יכול להגיד על דולפין או על איילה שהם "בוחרים" להימשך ובני מינם בגלל שהחברה שלהם נותנת לזה לגיטימציה. במקרה יצא לי להיות עדה בעצמי לשני ארנבים זכרים שניסו להזדווג אחד עם השני בהתלהבות רבה
וזה לא מקרה של "טעות בזיהוי", הרי הם מזהים אחד את השני ע"פ ריח.

גם אני חיה עם איש

ומתה מפחד לעשות את השינוי. יש לי ביד ציפור אחת. יש לי חבר טוב ששומר עלי ודואג לי. מצד אחד ברור שאני לא מממשת את עצמי. מצד שני זה לא שנשים עומדות בתור עכשיו ומחכות לי... לא יודעת אם יש לי את הכוחות להתמודד. אני ממש פוחדת להיות לבד.

וואו....איזה דיון מהמם!

בנות-המון תודה! אני כל כך שמחה לקרוא את כל מה שכתוב כאן גם אם לפעמים הכתוב גרם לי לרגשות אשם ולסרוגין עורר בי תרעומת. כדי להסביר את עצמי ואולי לא-אני נשואה באושר ומאוד אוהבת את בעלי. שיתפתי אותו במצבי ותגובתו עברה שלבים. מתדהמה להבנה להסכמה ולאי הסכמה ורצון להפרד. אני אוהבת אותו מאז ומעולם ואין לי ספק שהחיבור שלנו הוא חלק מחיי ומהקיום שלי. יחד עם זאת בשנה האחרונה התעורר בי הרצון שהיה רדום במידת מה בתוכי-נשים! והחלטתי לתת דרור לאני האמיתי שלי ולא להתבייש בו אבל......העלתי חרס! בסופו של דבר הבנתי שחיי צריכים להימשך ואין באפשרותי לממש...יש אישה שאני אוהבת...היא יודעת...אני יודעת...וככה זה נשאר...היא עם אישה ואני עם איש! הכמיהה נשארה- ההבנה-קיימת האמונה שיום אחד.... אבל פוחדת שאז יהיה מאוחר מדי! וכך אני נותרת וחצי תאוותי בידי... וקצת קשה לי בתוך ההחלטה לא לעשות החלטה! אני מודה לכן על ההתייחסות-מאוד מאוד. אגב-אני בטוחה שאהבה לנשים היא כלל לא בחירה שלי-ההיפך הוא הנכון... אחחחחחחח.......נשים-כמה נעים וטוב!

jd99

New member
אני ממליצה לך להירשם לאתר

שידייט. זהו אתר היכרויות לנשים. יש שם לסביות, דו-מיניות, נשואות ורווקות. חפשי לך שם מישהי שתתאים לך. לא פשוט למצוא מישהי מתאימה, אבל מי שמחפשת ומעוניינת - בסוף מוצאת. חבל להרוג את נפשך כשאת בחיים... בהצלחה בכל מה שתבחרי.

למעלה