זקוקה לעזרתכם

אם כבר כתבה אז אפשרי...

לפנות להוט לחברת הכבלים שיעשו כתבה בטלויזיה בערוץ המקומי. יש להם תוכנית כל יום נדמה לי בשעה 18 או 18:30 שעוסקת בפניות ואקטואליה באזור המגורים. שווה לך לפנות אליהם. וגם המלצה נוספת בגלל המרחק שלכם מאיתנו אולי לפנות לפורום בעיר המגורים שלכם או בקירבת עיר מגוריכם. למשל פורום העיר טבריה. ודרך אגב את לא צריכה להתנצל שאת מפרסמת שוב ממש לא, להיפך אני שמחה שאת מפרסמת שוב ונשמח לסייע אבל בגלל המרחק אין לי אפשרות אבל אולי מישהו מאזור מגוריכם יראה כאן את ההודעה וישמח לסייע. בהצלחה

shapaat

New member
מציעה לפנות ל"ג'וינט" ישראל ול-

"אשל" בתל השומר, מקדמים מאד כל מה שקשור בגריאטיריה ואני יודעת שהם מסייעים בכל מה שאפשר.

זקוקה לעזרתכם

נועית סליחה אבל מפרסמת שוב פשוט באמת כמעט ואן לי כבר תקציבים וחומרים ונוספו לי אנשים אני מאזור הצפון - טבריה מאחת המושבות . יש לי חוג לתעסוקת קשישים בהתנדבות לקשישים מעוטי יכולת והצטרפו אלנו עוד 4 בנות צעירות עם מוגבלות שיכלית . מכוון והמתנ"ס בקשיים אין בכלל תקציבים ובכל פעם מחדש מאיימים על סגירת המועדון לקשישים . אם למישהו יש רעיון אך להחיות את המקום וחומרים למסירה אשמח מאוד . וכמובן אם מישהו זקוק לעזרה מאיזורים אלו בנוגע לקשישים או מוגבלים אשמח לעזור מנסיוני .תודה מירה

תודה לכולם

אבל במקרה שלנו מכוון והישוב כולו בצרות כולל בתי ספר גנים וכו ' אן אצל מי לדפוק על השולחן .אשל והגויינט רוצים מספר מסויים של אנשים ואנחנו בקשר איתם . בכל מקרה שוב תודה .

../images/Emo91.gifאולי תפרטי איזה חוגים מעבירה

וננסה לעזור לך בגיוס חומרים. תני רעיונות מה את היית רוצה שיהיה או מה יכול לעניין אותם, איזה חוגים נוספים או פעילויות. המועדון פועל כל יום? באיזה שעות? כמה אנשים יש במועדון? אפשר לכתוב איזה מושב? ברגע שיהיו יותר פרטים נוכל לנסות לחשוב על משהו ביחד.

היי נועית וכולם

אני מיבנאל ונוסף לעניין הכלכלי יש לנו בעייה חברתית של עדות ומעמדות חברתיים זה בגדול . אני מעבירה חוג של מלאכה או כמו שאני קוראת לו אומנות שימושית לגיל הזהב .חשבתי על עניין המיקום אם מישהי גרה באזור פ"ת אולי אני יכולה לראות עם יש מישהו מהמשפחה שיכול לעזור באיסוף . אני והמנהלת מנסים למשוך יותר אנשים למועדון אך בגלל הבעייה החברתית קשה למצוא נושאים משותפים בגדול אנשים מתחילים להרים ידיים . חוץ מחומרים שביקשתי ליצירה פשוט כל דבר שיש אני ממחזרת . השאלה שלי עם יש למישהו רעיונות להחיות כלומר חוגים שניראים לכם ונראה עם זה יכול ללכת כאן .כל רעיון . בעיקרון יש כאן חוגי התעמלות , ציור , פלדנקרייז, היו שיעורי תורה ואנשים פרשו בכל מקרה תודה

אולי אפשר לחשוב בכיוון של...

**הרצאות בנושאים שונים: בריאות, תזונה, טיפוח. **הקרנת סרטים. או אפשרות נוספת להכין דף ולעשות שאלון פשוט לברר עם החברים מה יכול להיות מעניין אותם, כמו שאלון סקר. **אולי לארגן רשימה של ימי הלדת ולחגוג להם, ברכות ושירים. **מסיבות בחגים. אני יודעת למשל במועדון קשישים של סבא של בעלי בימי הלדת הם מארגנים עוגה וכיבוד לחברים, ברכות ושירה בציבור. הם הכינו שירונים מודפסים של שירי ארץ ישראל ושמים גם קלטת ושרים ביחד ולדעתי זה נחמד. לגבי נושאים משותפים תמיד יש דברים שיכולים לדבר לכולם כמו הנושאים שנתתי לך להרצאות, חגים, ימי הלדת, סרטים. השאלה היא מה יכול לעניין את החברים אצלכם? דרך אגב לגבי פתח תקווה קצת לא הבנתי, יש לך משהי שתורמת לך חומרים והיא גרה בפתח תקווה,אם היא מסכימה את יכולה לבקש ממנה לשלוח לך בדואר. עלות של 20 ש"ח לחבילה עד 20 קילו.

לא יש לי משפחה במרכז כך

שאם למישהי מכן יש בעייה בגלל המרחק ויש לה דברים לתרום אני אראה אך לארגן זאת תודה . הרעיון לסקר הוא משהוא שאנחנו מנסים לארגן זה נתקע במועצה אן מרשם תושבים עם גילים . אבל בסוף נצליח

למעלה