זקוקה לעזרתכם...

dafi le

New member
זקוקה לעזרתכם...

היי, נעים להכיר. אני נמצאת במצב קשה. משהגעתי הבייתה לא מפסיקה לבכות. אין לי למי לפנות, בבקשה עזרו לי... אז ככה... אני קופאית. היום עברה אחת הבנות שעובדות איתי אצלי בקופה, והעבירה לבד קוד של פריט כלשהו. ראיתי שאין התאמה בין מה שקנתה לבין הקוד... אמרתי לה שלא תסתבך בשביל 30 שקלים, והיא הגיבה כאילו שזה שטויות. והיא השפיעה על הלב שלי, שטועה רק כי הוא כל כך רגיש... או כי אני כך כך טיפשה... ובאותו רגע העברתי לה, אבל אחר כך הלכתי ושילמתי אני במקומה מחיר מלא על אותו דבר... אחר כך היה עוד עובד שקנה אצלי, והייתה לו בעיה בחשבון, אז הקפאתי לו והוא הלך למישהי אחרת. הנוהל הוא שהיא מבטלת את ההקפאה שלי, ומדפיסה מחדש. כשסגרנו הסתבר שהיא לא ביטלה, אלא הדפיסה מחדש. ובהדפסה מחדש היא לא הדפיסה פריט כלשהו... ואחר כך צחקו עלי שאני יקרנית... אז ראיתי את החשבונות ואמרתי לו שישלם על אותו דבר... ובגלל שההקפאה לא בוטלה ונשארה אצלי, מחר האחראית רוצה לראות את שני החשבונות... אני באמת ניסיתי להיות בן אדם טוב.. אז במקום להלבין את פניה של חברה לעבודה שילמתי על זה... ולגבי ההקפאה זה כבר לא היה אצלי בקופה, וכשראיתי את הטעות הערתי להם... מה יכולתי לעשות? ואני מפחדת להסתבך בגלל הטוב לב שלי.... אוף לפעמים אני כל כך טיפשה! אוף.... בבקשה עזרו לי...

אל תסתבכי. סבוכים קטנים מובילים

לסיבוכים גדולים, או יותר נכון מעילות קטנות מובילות למעילות גדולות. האמת סופה לצוף! ספרי אותה!

dafi le

New member
תודה, אבל...

כדי שלא תהיה מעילה שילמתי על אותו הדבר... כואב לי לדעת שאולי מישהו ראה שהיא לא שילמה על הדבר הנכון, ולא ראה שאחר כך אני שילמתי עליו... כי ניסיתי להיות בסדר עם כולם... ופוחדת בסוף "לאכול אותה"... ולגבי הדבר השני- האחראית היום תראה את זה... הדבר האחרון שאני רוצה זה להסתבך עם החוק... חלילה...

הערה

את יוצרת תדמית של אחת שקל לדרוך עליה. בפעם הבאה שקורה מקרה כזה אל תפחדי לעמוד על שלך, כי אחר כך רק תסבלי מזה.

למעלה