זקוקה לעזרתכם.

*Trinity*

New member
זקוקה לעזרתכם.

בחנות החיות דני-דג בהרצליה פיתוח, יש ארנבת נקבה שבגלל מבנה הלסת שלה, גדלו לה השיניים התחתונות לאורך של 6 ס"מ. השיניים פצעו אותה וכשאני ראיתי אותה זה כבר היה לאחר מספר שבועות של רעב מכיוון שלא הצליחה לאכול. בעלי החנות לקחו אותה לוטרינר (יאמר לזכותם), הוטרינר קיצץ את השיניים ונתן זריקות אנטיביוטיקה. למרות הטיפול שקיבלה היא עדיין לא אוכלת ומצבה עלול להתדרדר. אני מתכוונת לגשת לשם יום יום ולתת לה גרבר צימחוני במזרק אבל בתחילת שבוע הבא אני נוסעת ל-3 שבועות לחו"ל ולא אוכל להמשיך לטפל בה. גם בעלי החנות יוכלו לטפל בה עד גבול מסויים (וגם זה הרבה בשביל חנות חיות). אם למישהו יש פינה חמה בלב בשביל הארנבת האומללה הזו, ומוכן לקחת אותה הביתה, אנא פנו אלי דרך הפורום או גשו ישירות לחנות החיות. כמובן שבעלי החנות לא יבקשו מכם לשלם עבור הארנבת. תודה!

טל קר

New member
ראשית מאחלת לך בהצלחה, שנית

אל תשכחי לעדכן, שלישית, האם פרסמת בכל הפורומים לבע"ח בפורטלים הגדולים? אני אנסה להפיץ את הבשורה דרך רשימת האי סי קיו שלי, אבל כדאי לפרסם בכל הפורומים לבע"ח ברשת, כולל יעודיים כמו חתולים כי שם יש אנשים עם לב רחב. הבעיה היא שהלב רחב ,אבל הדירה צרה... מה עם למצוא פינת חי שתיקח אותה?

אלה_ה

New member
לצערי לא יכולה לעזור

עם כל החתולים שלי היא תחתוף ישר התקף לב.. אבל כך הכבוד לך על האיכפתיות. מקווה שתמצאי לה מקום.

אפשר בפינת חי

אני יכול לדבר אם המנהלים הפינת חי בקיבוץ של סבתא שלי אני אשתדל אבל לא מבטיח כלום

collie

New member
i forwarded your message

to many people and i know that at least one forwarded it aswell. by the way do you maybe mean the shop that is in Kfar Shmaryahu just before the highway if yes, and no one takes the rabbit then maybe after work i can go feed her but hopefully someone will take her in

*Trinity*

New member
לא, זו חנות שנקראת

דני דג בהרצליה פיתוח ליד כל המסעדות. הם (יחסית לחנות חיות) ממש בסדר.

למעלה