זקוקה לעזרתכם

rachelvip

New member
זקוקה לעזרתכם

שלום לכולם אני צריכה עזרה. מעולם לא הייתה לי באיבר המין פטרייה ואפילו דלקת בשתן אני יכולה לספור על יד אחת... לאחרונה התחלתי להשתמש בסבון לרחיצה הגיינית והחלו לי הפרשות מוזרות. האם מדובר בפטרייה? ממה זה מגיע? איך אפשר למנוע? תודה רבה יום טוב...

Lovable Stray

New member
אצלי אישית מאז שהתחלתי להשתמש

בתרחיץ לשטיפה אינטימית לא מופיעות יותר פטריות, לדעתי זה עוזר.

rachelvip

New member
תגובה

התחלתי להשתמש כי בדרך כלל אני שוטפת את האיזור בסבון רגיל וחשבתי שזה עדיף. מעולם לא סבלתי משום דבר באיבר המין

ToryMaster

New member
למיטב ידיעתי

ישנם תרחיצים שלא ממש מותאמים לאיזור ומייבשים אותו (לדוגמה), מה שגורר מהגוף שלך כתגובה מאמץ ללחח ו"לרפא" את האיזור, ע"י הפרשות. יכול להיות שזה זה?

דנטל

New member
זה לא מתאים לכל אחת

הנרתיק הוא מקום חומצי. זה ענין של PH. אצל כל אשה רמת החומציות הטבעית היא שונה, כך שהתרחיצים לא מתאימים לכל אחת. תפסיקי להשתמש בתרחיץ הזה ותראי מה קורה. אם זה ימשיך, תתייעצי עם רופא.

rachelvip

New member
תודה..

אכן הפסקתי להשתמש בתרחיצים האלו ויש שיפור, ההפרשות כמעט ואינן. המון תודה לכולכם................... יום טוב

shirygo

New member
לדעתי בכל מקרה שיש לך משהו שאת

לא יודעת מה זה וזה גורם לך אי נעימות פיזית או נפשית, עדיף לקפוץ לרופא, רק כדי שלול דברים ולהרגע. חבל לדאוג לחינם. בהצלחה

shitzi

New member
../images/Emo7.gifאויייייי

הכי טוב זה להשתמש בסבון מסוג פשוט ביותר. הרופאה שלי בכלל לא ממליצה על זה. אם זה ממשיך גשי לרופאת נשים. זה מגרד לך?

למעלה