זקוקה לעזרתכם

וידאו1

New member
זקוקה לעזרתכם

שלום לכולם, אני מעוניינת לערוך סרטים שאני מצלמת במצלמת סוני דיגטלית mini dv . אין לי כרטיס לכידת וידאו ואני לא ממש מתמחה בנושא ולכן אני פונה אליכם. איזה כרטיס לכידה ועריכה מומלץ לקנייה במחיר זול (כמובן שאני זקוקה לכרטיס שילכוד את התמונה וגם וציא תמונה למצלמה)? ובהקשר הזה, גלשתי קצת באתרי מכירות פומביות וראיתי שמחירי הכרטיסים נעים בטווחים שבין 100 ש"ח ועד 3000 ש"ח. במה באים לידי הביטוי ההבדלים בכרטיסים הללו - ואיזה כרטיס מומלץ? צירפתי להודעה קישור לכרטיס שנמכר באתר מכירות פומביות במחיר מאוד סביר ונמוך - מה דעתכם עליו והאם הוא מומלץ? http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=1696890

oferbar

New member
מה התוצר הסופי?

מה תעשי עם הסרטים שתערכי? האם תחזירי ל miniDV, ל VHS או ל DVD? זה ישפיע על האיכות הסופית שאת זקוקה לה. מה שיש ב bundle המוצע באתר זה סה"כ כרטיס Firewire, כבל + שלוש תוכנות. המחיר לצרכן כפי שכתוב שם = 499 ש"ח. כנראה תוכלי למצוא בחנות מחשבים כרטיס Firewire וגם תוכנה מצורפת יותר בזול, פשוט תעשי סקר. נסי גם את אתר zap.co.il להשוואת מחירים online ישנם כרטיסי עריכה יותר "מקצועיים" שפרט לאיכות הם מציעים בעיקר פונקציה שנקראת RealTime, כלומר עריכה "בזמן אמת". את כנראה לא ממש צריכה את זה בשלב זה של קריירת העריכה שלך... בהצלחה

למעלה