זקוקה לעזרתכם

מאי25

New member
זקוקה לעזרתכם

יש לי תחש בן שנתיים,אשמח לעזרכתם במס' דברים: 1. מידי פעם באמצע הלילה הוא עושה את צרכיו בבית זאת למרות שכמה שעות קודם יצא ועשה בחוץ, יכול להיות שחודשים שלמים הוא לא עושה כלום ופתאום כל יום. מה הסיבה? ואיך אפשר למנוע זאת? 2. צרה נוספת היא שעל כל רעש הכי קטן כמו צעקות בחוץ, צעקות מבית שכן, סגירה/פתיחה של דלת הוא פשוט נובח ללא הפסקה וגם שאומרים לו מספיק זה לא עוזר עד שמרימים את הקול. 3. פעם ניסנו לשחרר אותו בגינה שישחק עם כלבים אחרים אך לצערי הוא לא נותן לנו לעשות זאת כי כל אדם שעובר לא משנה אם ילד או מבוגר הוא נובח ולא נותן לעבור, מה הסיבה ? ואיך מונעים זאת? 4. האם אתם יודעים כמה עולה אילוף שיתאים לבלאגניסט שלי תודה על המקום "לשפוך" את הלב

gaia20

New member
האם בקרתם אצל וטרינר?

אולי יש דלקות חוזרות שגורמות לו להשתין? שווה בדיקה יסודית.

AdidiT

New member
ממתי הוא אצלכם?

יש כלבים שמגיעים מהכלביה עם טראומה, פחד מאנשים, או כל צרה אחרת, וכל כלב מגיב לזה בצורה אחרת: יש כאלה שנובחים על כל מה שזז, יש כאלה שיושבים ולא מוכנים לזוז (בובי שלי לדוגמא..) ואחרי שהם מתרגלים למקום ולבית החדש, ומתרגלים לזה שלא יפגעו בהם יותר, הם נרגעים, ומתחילים להתנהג נורמלי...
והבעיה עם השתן: אולי באמת כדאי שתלכי לבקר את הוטרינר..

מאי25

New member
../images/Emo26.gif

הוא נמצא אצלנו מאז היה בן חודשיים ואכן בחודשיים אלו היה סגור בכלוב במקום ממנו קניתי אותו, בשנה האחרונה עברנו לבית חדש, אבל שוב כל זה בא לו בתקופות, האמת שהוא מאוד מאוד מאוד מפונק וקשור אלינו

AdidiT

New member
אולי זאת הסיבה

כלבים שעוברים דירה רוצים "לסמן" בה אתהטריטוריות שלהם, ועושים פיפי בבית, ואולי בגלל שהוא יודע שאסור, הוא עושה את זה בלילה שאף אחד לא רואה..

למעלה