זקוקה לעזרתכם

זקוקה לעזרתכם

אני סטודנטית שמכינה עבודה על דברים שיש בהם איזשהו סיכון שעושים בני נוער, בבית הספר ובכלל. האם תוכלו להגיד לי מה נתפס אצלכם במשהו שיש בו סיכון או שעלול להיות מסוכן אם משהו לא ילך כמו שתיכננתם? התשובות שלכם יעזרו לי מאוד! (אשמח אם תציינו בתשובה את הכיתה בה אתם לומדים) תודה מראש, טלית נודדת.

פמי

New member
לא ממש הבנתי מה את מחפשת...

סיכונים איזה בחינה? בלימודים? בחייפ בכלל? אעזור לך בשמחה, אבל הסבירי את עצמיך יותר טוב...

מכל הסוגים

בלימודים, בבי"ס, בזמן שיעור, בהפסקות, אחרי בי"ס... סיכונים מכל סוג, קטנים כגדולים. תודה רבה, טלית.

אם אני אתן דוגמאות אני אכוון

ואני לא רוצה לכוון. תכתבי את הדברים שאת חושבת שיש בהם איזשהו סיכון. הכל הולך.

AnGeL DoLlY

New member
אמממ... כנסי ../images/Emo41.gif

סיכון אומר לי סמים... התמכרות למשהו מסויים... נכון שזה כבר נדוש אבל זה מה שעלה לי בראש... (חרוז
)

אי הכנת שיעורי בית בערבית. ../images/Emo16.gif

, ברצינות! זה מסוכן עם המורה הזו!
ניר

טוב...

לשבת יותר מארבע שעות רצוף (קרישי דם) לתקוע אצבעות בשולחנות לזרוק כיסאות

חיפiשית

New member
אצלנו אין ממש "סיכונים"

כאילו זה תלוי אם מורה מחליטה להידבק אלייך או לא... במקרה שלי המורות קצת החליטו להדבק אליי...
שונאת שמורות דוחפות את האףך שלהם לכל מקום

pooh שולט

New member
לצאת משיערוים של שושי צדוק ../images/Emo85.gif

המורה הזאת מפחידה אני נותנת לה אישור מהנהלת שיכבה והיא לא מאמינה לי. אז אני כבר לא מבקשת אפילו לצאת..(אני יוצאת הרבה עכדיו בגלל הספר מחזור) אני פשוט יוצאת ומביאה לה אישור בשיעור הבא.. אחרת היא לא תיתן לי..

Cournilius

New member
קצת רצינות..

יש עכשיו איזה קטע חדש כזה שהולך שילדים "לוקחים" גז של מזגנים.. לא ברור הא? אזז ככה בתר התחלה אני לא חלק מזה..ולא קשור לזה אבל אני יודע מזה.. קיצר ילדים באים לוקחים בלונים ומחברים אותם לצינור של מזגן עד שהבלון מתמלא ואחרכך לוקחים את הבלון..(כמו שלוקחים הליום וזה מצחיק כזה ועושה קול מוזר והכל רק שזה ממש לא צחוק!) ויש כאלה עושים את זה אשכרה בבצפר!

למעלה