זקוקה לעזרתכם

shellyland

New member
זקוקה לעזרתכם

בעיקר לעזרת ותיקי הפורום: אני מנסה לפתות מישהו ממש שווה להצטרף לכוחותינו, ובמסגרת הלחץ הבלתי מתון שאני מפעילה עליו, הבטחתי לשלוח לו קישורים לשירשורים נבחרים בתולדות הפורום. אם יש לכם המלצות, אנא שרשרו אותן לכאן, רצוי עם הקישור המתאים בשביל להקל עלי את העבודה וגם אולי (אולי, רק אולי) בשביל שרבבות המנהלים של הפורום הזה יתחילו לעבוד סוף סוף ויוכלו לשים אותן בטאג-ליין או בהודעות הממולצות. חן-חן

Idan91

New member
המממ.. ../images/Emo157.gif

טוב, אין לי הרבה זמן פה מהמחשב של הדודים, אבל נזכרתי בשרשור הזה, שהיו בו כמה הודעות נהדרות.

shellyland

New member
היא מוסרת שהיא מדי פעם עוברת

רואה שכולם חיים וחוזרת לעיסוקיה. ברגע זה היא בקיבוץ אוכלת מצייה ואומרת שנפגש במפגש.

shellyland

New member
לצפו"ש היתה עוד יציאה אחת מוצלחת

שקשורה במאיר אריאל, לפני המון זמן בפורום מוזיקה ישראלית בוואלה (לא הצלחתי למצוא את הקישור). היא שאלה שם: אם עברה דקה, עוד דקה, עוד דקה, עוד דקה (=4 דקות) עד אשר שמע חוזה את הדפיקה - מה היה עומק התהום?

ס ק א ל י

New member
ובכן,

שלי, יש לי תחושה שאת זו את תחבבי... חוצמזה, אני מחבבת מאוד עיסוק בשפה, ולכן אמליץ על החקירה המודרכת של נטמג בעינייני זוגַיים, וגם את השרשור שהוליד אותו, של ההשוואה בין עברית ואנגלית, שיזמה בזמנה טריל. אין לי כרגע את הלינק, אבל זה היה בסביבות סוף דצמבר. חג שמייח.

גרי רשף

New member
הודעות נבחרות../images/Emo22.gif

כדי לחסוך לכולנו נבירה בעתיד- הוספתי בקישורי הפורום קטיגוריה מיוחדת של הודעות נבחרות. כל מי שיש לו רעיונות נוספים שישרשר לכאן או שישלח אלי כדי שאעדכן את הרשימות.

למעלה